Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés utáni kontrollra a...

A szülés utáni kontrollra a kórházba kell visszamenni, ahol szültünk, vagy bármelyik nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Hívd fel az orvost akinél szültél(tuti valahol ott van az egyik papíron az elérhetősége)és kérdezd meg.
2022. nov. 5. 17:29
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Rá van írva a zárójelentésedre! El kéne olvasni.
2022. nov. 5. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját orvosomhoz fogok, magánba, akihez most terhesgondozásra járok.

Ennél a kérdésnél is ezt válaszolták többségben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

2022. nov. 5. 17:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Oda mész, ahova szeretnél, nincs "kell". Amúgy én is a szokásos nőgyógyászomhoz mentem vissza, valahogy nem éreztem indokoltnak az ügyeletes orvoshoz időpontot foglalni, amikor a saját nőgyógyászomhoz évek óta járok gond nélkül, a terhességem is ő kísérte végig, most csak azért, mert a szülésről pont lemaradt... Hát istenem, azért a továbbiakban nem fogom lecserélni.
2022. nov. 5. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Semmi nem kötelező. Ha nem mész vissza sem fog senki fegyvert fogni rád. Ebből adódik, hogy teljesen mind1, a lényeg hogy lásson valaki.
2022. nov. 5. 17:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a kórházba mentem hanem a helyi sztkba, közelebb van.
2022. nov. 5. 17:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es, most jutottam odáig, hogy átnézzem a papírjaimat, de csak újszülött távozási lapot kaptam és a baba zárójelentését. Magamról meg a "sérüléseimről" semmit, úgy tűnik elmaradt. Nyílván ha lenne egy papírom róla, amin le van ez írva nem kérdezném meg..
2022. nov. 5. 18:06
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Nézd meg az EESZT-n. Igaz, nekem nem a lista végén volt, de fenn volt a kórházi záróm. Viszont ilyesmi nem volt rajta. A védőnő mondta, hogy az sztk-ba is mehetek.
2022. nov. 5. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahova akarsz.
2022. nov. 5. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én papirjaimon pl nem volt írva, higy hova, csak annyi, hogy "6 hetes kontroll javasolt"

Javasolt, tehat nem kötelező. Oda megy az ember, ahova akar.

2022. nov. 5. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!