Hogy működik most a szülés? Mármint arra értem ha magán nőgyógyászhoz jársz? Többi lent
Én úgy tudom, hogy programcsászárnál sem lehet, hiszen az elég könnyű kiskapu lenne. Sőt, ha ügyeletben is van, akkor is lehetőség szerint másnál kell szülni (nyilván ha ő az egyetlen orvos aki szóba jöhet épp, akkor elláthat). Nem nagyon lehet megvesztegetni őket, nem kockáztatják az egész karrierjüket, börtön is járhat már a hálapénzért, és adni is bűncselekmény, nem csak elfogadni.
Szóval igen, kb csak magánban szülhetsz választott orvosnál. Arra viszont készülj, hogy ez a buli millió felett indul.
Pontosan. Ügyeletes orvos fog ellátni.
Ha programozott császárra mész, ott a saját orvosod lehet, de az császár.
Igen, ez az új törvény, a diszkriminatív és törvénytelen hálapénz rendszert próbálják így megszűntetni. Alapvetően ez kivételesen egy jó intézkedés is lehetne, de nem ebben a formában, egyik napról a másikra, úgy, hogy közben hatalmas szakadékok vannak a kórházak és orvosok hozzáállása, felkészültsége között.
Vinned kell magaddal a kiskönyvet, szóval amit tudni kell a terhességedről, azt tudni fogja az ügyeletes is abból.
#8!
Tényleg? Én pont a másikat hallottam, hogy ez a kiskapu erre a helyzetre…. Érdekes….
Mondjuk olyat is hallottam, hogy maganrendelesen súlyos pénzeket elkérnek hogy 50-50 alapon hátha nála fog szülni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!