Hogyan zajlik a szülés?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Csak kíváncsisagbol tennem fel azt a kérdést, (baba projekt előtt) hogy én nekem magan nőgyógyászom van. De ő nála nem tudok szülni mert csak a magánként dolgozik mint nőgyógyász nem szülész. Ha terhesen végig hozzá járok majd, mikor kell be mennem az esetleges kórházba szólni arról hogy terhes vagyok ekkor és ekkor szülök. Lehet hülye kérdés csak szeretnék felkészült lenni mire oda kerülök. Tehát hozzá járok terhes gondozasra magánba, de szülni egy helyi kórházban akarok, Sztksban. És oda be kell majd mennem a 9 hónap alatt vagy hogy van ilyenkor ha nem ahhoz járok akinél szülök?2022. jan. 26. 22:08
1/4 anonim válasza:
Nem kell bejelentkezni. Ha beindul a szülés, bemész.
De azért nem hátrány, ha nem akkor jársz ott életedben először, de mivel a terhesség végén úgy is kell CTG-re járni, amit jó eséllyel nem tudsz a magánorvosodnál elintézni, így menned kell majd a kórházba is.
3/4 anonim válasza:
Ugyanígy magánba jártam orvoshoz, a kórházban akkor voltam először, mikor beindult a szülés. Oda terveztem menni ctg-re, ahogy az egyes írja, hogy legalább benne legyek a rendszerben, de ebben a kórházban a covid óta csak 40. héttől van ctg, én pedig előbb szültem.
4/4 anonim válasza:
Magán orvosok 90% van CTG, nem kell emiatt a kórházba járni, engem is csak akkor fognak látni ha szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!