Igaz, hogy a szülés valahogy így zajlik?
Én úgy tudom, hogy valahogy úgy kell nyomni szüléskor, mintha az embernek szorulása lenne, csak nyilván emellett nagyon fáj. És mivel ettől a nyomástól ugyanúgy minden jöhet mint a WC-ben, javasolják a beöntést, illetve a vizelethez betesznek kanült (amennyiben erre van elég idő).
Ez tényleg így van?
Nekem a végén raktak fel pisiléshez csövet, mert nem tudtam pisilni (a rengeteg infúzió miatt kötelező volt a varrás után, amikor már nyugi volt).
De amúgy pisiléshez nem kellett közben. A beöntésp is halottnak a csók, nekem ugyanúgy volt balesetem közben, pedig kaptam az elején.
Nem csak a nyomástól jön, hanem a gyerek, ahogy úton van, kivasal mindent.
Fölösleges nagyon védekezni, mert úgyis jön.
Nekem elötte volt katéter, mert alig pisiltem.
Így szülés közben nem jött, vagy kitudja… 😅
Beöntést nem kaptam, és tényleg olyan érzés, mint amikor nagyon kell már wc-ni. Nekem is jött ki😞 én olyan kellemetlenül éreztem magam, ráadásul medencében szültem… a szülésznö meg szépen szedegette ki. Majd elsüllyedtem szégyenemben. De azt mondta a szülésznö, hogy ne aggódjak emiatt, ez normális, azt jelenti, hogy jól csinálok mindent.. nem lett jobb érzés ettöl.
A legjobban az fájt, amikor a feje jött ki. Az brutális volt.
Bár én nagyon szenvedtem a vajúdás alatt is.
Ketszer szültem es mindkétszer kértem beöntést, mondtam is a dokimnak hogy en ettől nagyon tartok. Mondta h emiatt ne aggódjak őt már kakálták, pisilték es hányták is le 🤷♀️😂 mondjuk ettől nem lettem nyugodtabb de nem lett baleset. Nekem pisihez nem raktak be semmit.
Sok kismamanak van egyébként természetes tisztulása,ami azt jelenti hogy hasmenése van, úgy indul be a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!