Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy a szülés valahogy...

Igaz, hogy a szülés valahogy így zajlik?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy valahogy úgy kell nyomni szüléskor, mintha az embernek szorulása lenne, csak nyilván emellett nagyon fáj. És mivel ettől a nyomástól ugyanúgy minden jöhet mint a WC-ben, javasolják a beöntést, illetve a vizelethez betesznek kanült (amennyiben erre van elég idő).

Ez tényleg így van?

2021. okt. 12. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A beöntés igen, a vizelet az jön nem számít nem raknak be semmit 3x szültem
2021. okt. 12. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a végén raktak fel pisiléshez csövet, mert nem tudtam pisilni (a rengeteg infúzió miatt kötelező volt a varrás után, amikor már nyugi volt).

De amúgy pisiléshez nem kellett közben. A beöntésp is halottnak a csók, nekem ugyanúgy volt balesetem közben, pedig kaptam az elején.

2021. okt. 12. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a nyomástól jön, hanem a gyerek, ahogy úton van, kivasal mindent.

Fölösleges nagyon védekezni, mert úgyis jön.

2021. okt. 12. 22:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. okt. 13. 00:39
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nem jött semmi.es nem is fájt a szülés része.
2021. okt. 13. 08:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem elötte volt katéter, mert alig pisiltem.

Így szülés közben nem jött, vagy kitudja… 😅

Beöntést nem kaptam, és tényleg olyan érzés, mint amikor nagyon kell már wc-ni. Nekem is jött ki😞 én olyan kellemetlenül éreztem magam, ráadásul medencében szültem… a szülésznö meg szépen szedegette ki. Majd elsüllyedtem szégyenemben. De azt mondta a szülésznö, hogy ne aggódjak emiatt, ez normális, azt jelenti, hogy jól csinálok mindent.. nem lett jobb érzés ettöl.

A legjobban az fájt, amikor a feje jött ki. Az brutális volt.

Bár én nagyon szenvedtem a vajúdás alatt is.

2021. okt. 13. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Kaki az beontestol fuggetlenul is johet,nyilvan nem akkora nagy mennyiseg,hiszen a beontes eleg soktol szabadit meg. Szules utan,meg szuloszobaban kell pisilni egyet agytalba,ha nem sikerul,akkor adnak kanult. Ha sikerul,nincs semmi teendo. Igen, a nyomas leginkabb szekeleshez hasonlit,de azert nem teljesen, de ezt nem lehet leirni,egyszeruen "kipreseled" a babat,de hidd el,nem lehet elrontani,max ha mqr regota szenvedsz es faradt vagy,lassabban megy. Egyebkent en ugy vettem eszre,hogy maga a kitolas resze a legtobb nonek nem igazan faj,mint ahogy nekem sem. Az volt a legjobb resze az egesz szulesemben,meg persze amikor kibujt. ❤
2021. okt. 13. 10:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Ketszer szültem es mindkétszer kértem beöntést, mondtam is a dokimnak hogy en ettől nagyon tartok. Mondta h emiatt ne aggódjak őt már kakálták, pisilték es hányták is le 🤷‍♀️😂 mondjuk ettől nem lettem nyugodtabb de nem lett baleset. Nekem pisihez nem raktak be semmit.

Sok kismamanak van egyébként természetes tisztulása,ami azt jelenti hogy hasmenése van, úgy indul be a szülés.

2021. okt. 13. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
szülsé előtt mielőtt megszülsz vécéznedk ell.rovosok és szülésznők sokszor látnak psiit kakit,hüvelyi szülésnek természetes
2021. okt. 13. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Tőlem nem kérdezték a beöntést és katétert sem kaptam. Nem tűnt fel, hogy bármi jött volna menet közben. Szülés után elküldenek pisilni, én nagy mellénnyel mondtam, hogy biztos nem lesz gond, mivel nagyon kellett. De hiába volt inger, egyszerűen nem ment, úgyhogy akkor kaptam katétert.
2021. okt. 13. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!