Igaz, hogy a szülés valahogy így zajlik?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy valahogy úgy kell nyomni szüléskor, mintha az embernek szorulása lenne, csak nyilván emellett nagyon fáj. És mivel ettől a nyomástól ugyanúgy minden jöhet mint a WC-ben, javasolják a beöntést, illetve a vizelethez betesznek kanült (amennyiben erre van elég idő).
Ez tényleg így van?
2021. okt. 12. 22:18
11/12 anonim válasza:
Nem volt se beöntés se katéter. Amikor kitöltöttünk minden papírt kaptam egy kúpot, mondták, hogy a vécén tegyem fel magamnak, az kb negyed óra alatt kiürítette a végbelet, ennyi volt. Nem úgy kell nyomni, mint a vécén, de a tolófájás valóban olyan érzés, mint amikor nem tudod visszatartani a kakit. Nyomni kicsit feljebb kell, nekem a szülészorvos az ujjával jelezte hol nyomjak, sokat segített, sima szülés volt. Fájni fáj, de ki lehet bírni. Nyomás közben nem hinném, hogy bármi ki tud jönni, mivel a gyerek feje igen erősen kitölti a teret, hogy is férne ki még mellette más is?
12/12 anonim válasza:
Ahonnan a gyerek feje jon,alapbol sem jon ki a mensi verzesen,es termeszetes nedveken kovul semmi. Viszont igencsak kozel van hozza a vegbelnyilag,es a "pipilo". Bizony,ha valami meg van a vegbelben,a baba nyomja azt is,es siman ki tud jonni,kedves utolso. Hiaba kakilsz elotte,ici-pici meg siman maradhat ott,ami szinte biztosan ki fog jonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!