Szülés után tapasztalt valaki véres székletet? Belső aranyér lehet? Akinek volt, mit kellett tenni, hogy elmúljon.
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 20:52
1/3 anonim válasza:
Igen nekem volt. Aranyér miatt. Először "csak" belső, aztán külső is lett. Ülni is alig bírtam. A 6 hetes kontroll után voltam gyógyfürdőben, az elmulasztotta, szépen visszahúzódott.
2/3 anonim válasza:
Nekem magától elmúlt 2 hónap alatt. Most terhesség alatt újra néha vérzik, szóval tuti megint nem lesz jobb a helyzet. Van akinek nem múlik el, azt műteni tudják. Nekem vérzett és nagyon fájt is szülés után, kijött teljesen az aranyerem. Előző terhességemnél is csak szülés után lett látható.
3/3 anonim válasza:
Vannak kúpok a gyószertárba vény nélkül, vagy a háziorvosod felír egy kúrát nekrm az volt a legjobb.
Valószínű visszahúzódik de nem.mindig sajnos.Nekem.pl.megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!