Szülhetek úgy, ahogy szeretnék? Milyen következményekkel járhat, ha mindenről én döntök, és nem fogadom el, amit az orvos szükségesnek lát?
Hát b@zdmeg ez nagyon kemény. :D
És az ilyen szaporodik, nekem ez a része fáj…
“Nem fogadom el amit az orvos szükségesnek lát…”
Szerintem akkor ne a kórházba menj, hanem a Zöldséges Mari nénihez. Sőt. Tudok jobbat! Menj el egy tanyára… hát amikor ellik a marha abból is kihúzzák, azt lesz ami lesz….
Hova a tökömbe gondolnak az emberek?
“Ha miattam baja lesz a babának, mit tesznek?”
Őszintén szerinted mit? Képes lennél erre, akkor minek vállalsz gyereket? Vagy te is olyan leszel mint az “ amerikai tuskók”, (sztereotípia, elnézést) akik a tűző napon a kocsiba hagyják a gyereket, mert ő megérdemel egy fincsi jeges kávét?
Szerintem inkább ne is szülj. Az a legháborítatlanabb! 😇
Viccet félre téve, nyilván persze senki nem úgy szeretne szülni, hogy egy 100kilós pasi belekönyököljön az ember hasába, és ordítsanak veled, miközben szenvedsz, hogy amúgy ezt csendben is lehetne stb… de azért ne essünk át a ló túloldalára…
Annyira aranyos vagy, hogy itt keménykedsz meg azt hiszed, majd te fogsz ott vezényelni, kioktatni az orvosokat és mindenről te dönthetsz :)
Persze, majd hagyják meghalni a gyereket, mert Nagyságod úgy döntött, hogy őt márpedig nem fogják császározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!