Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen hosszútávú következmény...

Milyen hosszútávú következményekkel járna ez?

Figyelt kérdés

A sztori (44f):

Vakbélgyanúval állami kórházba be. Műtét előtt, a több napos koplalás hatására, széklet, dinnyemag távozott. Mondom a főnővérnek, úgy érzem jobban vagyok, nem-e lehetne halasztani a műtétet, meg hol van itt egy orvos, akivel beszélhetnék. Ilyen itt már nincs, elindult a "futószalag". De mondom.. és mi van, ha én inkább távoznék. Főnővér: Azt nem lehet, mert ide azután többet be nem hozzuk, babla.. babla.

Döntenem kellett.., megműtöttek.

A kérdés: ha én ott akkor elslisszolok, akkor tényleg megtehetik azt, hogy soha többé a büdös életben nem vesznek fel az osztályra, vagy a főnővér akkor és ott hazudott nekem? Megtehet olyat egy kórház, hogy többé nem hajlandó fogadni azt a beteget, akinek "priuszos" az előélete?

2022. máj. 31. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetnek ilyent, és neked jogod van lemondani a kezelésről/beavatkozásról.
2022. máj. 31. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Én már akkor felálltam és kisétáltam volna amikor közölte ott nincs orvos! Leszarnám, ha nem fogadnának ott többet, inkább még örülnék is.
2022. máj. 31. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha haza mész a finom kis vakbélgyuszival, mert pillanatnyilag jobb, az életeddel játszol...
2022. máj. 31. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Aláírattak volna veled egy kijelentést, miszerint a betegséged és marasztalásuk ellenér SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE eltávoztál.

Rövidesen vitt volna a mentő, alighanem hozzájuk. Vagy jött volna a halál.

Nem jól gondolkoztál.

Olyan nincs, hogy ha haza mész, akkor többé nem mehetnél hozzájuk.

2022. máj. 31. 17:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem, de ezt mondta a főnővér. "Ha most elmegyek, akkor ide nem jöhetek vissza."

De akkor csak van valami adatbázis, hogy kivel és hogy mit csináltak eddig, nem?

Azért érdekelne ez, hogy tudjam, hogy most akkor az nyilván van-e tartva még valahol, hogy pl. a varratszedésre már nem mentem vissza.

2022. máj. 31. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Igen, látni fogják, de legfeljebb fejmosás meg morgás lesz. Nem vagyok büszke rá, de tavaly missed ab után annyira össze voltam lelkileg törve, hogy nem mentem vissza nőgyógyászhoz kontrollra.
2022. máj. 31. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!