Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit éreztetek,amikor megszület...

Mit éreztetek,amikor megszületett a kisfiatok?Ferjetek?

Figyelt kérdés
Lehet,hülye kerdésnek hangzik,de mi a párommal nagyon kisfiút szeretnénk, utána neztünk minden praktikának,rajta is vagyunk az ügyön.Azok veleményére vagyunk kiváncsiak,akik szintén fiúcskát szerettek volna és az is lett.Meg amikor kiderült,hogy fiú,milyen érzés volt?Ferjem azért szeretne kiscsávót,mert szerinte az apa-fiú kapcsolat felbecsülhetetlen.Én pedig azért,mert szeretném őket boldognak látni.Hülye válaszok kiméljenek!

2022. jún. 26. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Mind a ketten fiút képzeltünk el elsőnek ( itt jöhet az, hogy ne legyen beteg stb, szerintem ez evidens mindenkinél, de mélyen mindenkinek van egy ilyen vagy olyan vágya,elképzelése szóval nem kell mártírkodni) Szóval 12 hetes UH-n fiút mondtak, de hát az nem fix ugye.(én meg párom is azért örültünk nagyon) Aztán később nőgyógyász azt mondta, hogy ő lánynak látja őszintén kicsit megtörtem bár páromnak nem mondtam. Aztán újra genetikai Uh volt, amikor FIXEN!! látszottak a hímszervei. Na ott nekem egy kő esett le a szívemről. Tudtam fiam lesz,akit amúgy is vártunk, tudtam mire készüljünk(szoba, ruhák stb.) Nekünk ez egy álom volt, hogy fiú legyen és egyben egészséges az első és valóra is vált amiért hálásak is vagyunk. Őszintén szeretnénk tesót, valamilyen szinten bennem még a fiú utáni vágy van, de ha kislány lenne akkor is Ő IS a szemünk fénye lenne és tenyerünkön hordozná k a bátyjával együtt. Amúgy egyedül azért gondoltam másodiknak is fiúra, mert nagyobb esélyt látok egy fiú-fiú vagy egy lány-lány könnyedebb, jobb,őszintébb testvéri kapcsolatra, semmi egyéb miatt. :) Hozzáteszem mi nem próbáltunk praktikákat, hogy na most akkor fiút szeretnénk.. El szerettünk volna jutni sok próbálkozás után legalább egy pozitív tesztig. 🥹
2022. jún. 26. 22:12
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

Minem fiucskát szerettünk volna,hanem lányocskat,az is lett.

😁AZ apa lánya szerelemnél nem kell szebb!Túl fogjátok élni ha lány lesz.

2022. jún. 26. 22:14
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

"Ferjem azért szeretne kiscsávót,mert szerinte az apa-fiú kapcsolat felbecsülhetetlen."

Ha ennek a pasinak lesz egy lánya, szerintem egyből el is hagyja őket.

2022. jún. 26. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem ereztem semmit, amikor megszuletett a ferjem mert 6evvel idosebb, en meg csak egy kosza gondolat sem voltam akkor😀

Az elso kerdesedre inkabb nem reagalnek. Egy bizonyos ponton tul az ertelmesebbje belatja h annyira nem szamit h fiu v lany. Remelem ti is eljutottok erre a szintre. Egeszseges kisbabat kivanok nektek!

2022. jún. 26. 22:40
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Pedig hülye kérdésre csak hülye válasszal tudok szolgálni. De a leghülyébbek ti vagytok sry
2022. jún. 26. 23:58
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Nincs a világon olyan ember, aki ne képzelte volna el, hogy neki majd x nemű gyereke lesz és ezt meg azt csinálnak majd együtt. Semmi baj ezzel. A baj azzal van, ha valaki annyira az adott nemre fixal, hogy az wllenkezo nemű gyerek irányában nem érez szeretetet.

Mindig is lányt akartam. Aztán terhes lettem és a pozitív teszt pillanatában csak annyi volt a fejemben, hogy ugye egészségesen fog megszuletni, bármi is lesz. Később az első uh-on amikor már látható volt a neme a doki lánynak tippelte. Örültem. A következőn fiúnak- ledobbentem, de nem rázott meg, neki álltam fiú neveket keresni. Végül lányom lett, de a fiú is tökéletes lett volna.

2022. jún. 27. 07:18
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez csak a szóközöket nem ismerő troll, nem kell válaszolni az újabb provokációjára.
2022. jún. 27. 11:37
 18/23 anonim válasza:
72%
17.És tényleg a szóköz, hogy nem tűnt fel...meg ez a mondat hogy Hülye válaszok kiméljenek! az magáért beszél.
2022. jún. 27. 13:03
 19/23 anonim ***** válasza:
30%

Hű, de le lettem pontozva amiért őszinte voltam. Na nem baj, legalább az én lelkiismeretem tiszta és merem vállalni a véleményemet, érzéseimet, ellentétben itt a sok mártír anyucival.

2022. jún. 27. 16:45
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy tényleg… mivel másabb a 8-as válasza a 11-esnél? Lényege ugyanaz! Mennyi agyonmajmolt mamuci van itt. Menjetek gyónni szentesmókuskak. Hazudni is bűn ám!
2022. jún. 27. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!