Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, aki 20 évesen,...

Van itt olyan, aki 20 évesen, vagy az alatt szült? Pár kérdés lent

Figyelt kérdés
Hogy éltek? mennyire tett keresztbe a karrierednek? tanultál e még utána? Mennyi idő után mentél el dolgozni? Tervezett volt, vagy becsúszott? Megbántad? előre is köszönöm a válaszokat:)
2010. szept. 20. 12:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
Érettségi-felvételi után (sikeres felvételi a debreceni pszichológia szakra) maradtam terhes, nem tervezetten. Úgy döntöttünk, megtartjuk, de mivel Bp-re költöztem a páromhoz, a lehetséges halasztások után nem kezdtem meg az egyetemet. 2 éves volt mire észbekaptam, újra felvételiztem az ELTÉ-re, felvettek, és bölcsi - ovi mellett végeztem el, nagyszülők nélkül (200 km-re), a párom se segített, csak akadályozott, ahol tudott. Nagyon sokat kínlódtam, akkor a gyerek- egyetem és a családi céges munka összeegyeztetésével, mindenhol azt éreztem, alulteljesítek, semmi se jó... persze a korosztályom felhőtlen diákéletéből semmi se jutott. Végül évekkel később elváltunk. Igazi társ és segítség nélkül nagyon nehéz mindent megoldani, ma már másképp csinálnám.
2010. szept. 23. 15:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz én 2 évvel idősebb vagyok nálad, de a helyzetem elég hasonó volt:) én is nagyon vágytam babára, bár még nekem és a barátomnak is 2 és fél év van hátra az egyetemből. Végül terhes lettem, de az elején felmerülő problémák miatt úgy gondolom, hogy persze most már minden jól van úgy, ahogy van és nagyon várjuk a babát, de azért kényelmesebb és gondtalanabb lett volna pár évvel később. Tehát a tanulság: ha még nincs meg a baba, inkább várj amíg megteremtitek az egzisztenciátokat a pároddal, mert én utólag úgy látom, hogy nagyon meggondolatlan voltam. Most támogatásra fogunk szorulni pár évig és sajnos ez sok terhet ró a szüleinkre, de előtte ebbe sajnos nem gondoltam bele...
2010. szept. 27. 22:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én még 18 voltam és a szóbeli érettségi vizsga után két héttel született meg a kislányom,és csak 3és fél órát vajúdtam.Párom is velem egy idős és még tanul én meg majd jövőre fogok.Párom szüleinél lakunk és a babának meg van mindene ami szükséges,és nem vagyunk jómodúak.Nekünk is csak becsúszott,de nem bántam meg,igaz néha szívesen mennék suliba.:)
2010. szept. 28. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!