Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen 12 cm. Van gond? (értelmes kérdés)
Nincs gond csak átlag alatti a méreted. És őszinte részvétem...
Talán még nőni fog
Menj már mesét nézni -.-"
Istenem hülye kölykök ... -.-"
Dupla annyi idős vagyok, mint Te, és én sem büszkélkedhetem nagyobb mérettel, mint Te. Teljesen normális (hetero) kapcsolatban élek, rendben van a szexuális életünk (igen, erre majd jönnek olyan válaszok, hogy ezt csak én gondolom így, a párom meg közben mások után kajtat). Baromi nehéz túltennie magát az embernek a gátlásain és a szorongásain, de tapasztalatom szerint a nők egy részét nem a kis méret zavarja leginkább, hanem a férfi komplexusa és bizonytalansága, ami a mérete miatt alakult ki.
Mindenesetre én elmentem orvoshoz, urológushoz, nem is egyhez. Kapok injekciót, hogy a hormonszintem rendben legyen, és lehetőleg mindig működjek, amikor kell. A műtétről meg a vákuumharangról lebeszéltek az orvosok, mert több kárt okoz, mint amennyi haszna lehet.
Ne foglalkozz a lehurrogásokkal meg a beszólásokkal. Azzal foglalkozz, ami van, ne azzal, ami nincs. Esetleg Te is menj el egy orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!