Hány évesen kezdtetek cigizni? Szüleiteknek mikor mondtátok el, és mit szóltak? (az utóbbi kérdés persze akik 18 alatt kezdtek)
Legyetek rá büszkék!
Az egyetlen dolog amire büszke lehet a dohányos ember ha leszokik róla arra viszont nagyon.
De én úgy olvasom ki az itteni legtöbb hozzászólásból hogy dacból bagóznak. Mert olyan nagyon önállóak akarnak lenni, miközben még a seggüket se tudják egyedül kitörölni.
Később nagyon megfogjátok bánni de akkor már lehet túl késő lesz.
Nem vagyok álszent, én is kipróbáltam a cigit, szimplán csak kíváncsiságból. És csak azért hogy megmondjam a többieknek hogy ez szar. 3 éves voltam amikor először kaptam egy slukkot, nem tüdőztem le, de már az előtt tudtam hogy soha nem akarok cigizni. Két cslaádtagom is cigizett nagyon sokáig egyik mind a mai napig, és ami miatt rettentően haragszom rá, hogy a cigaretta rohadt önzővé tette. Az szívott cigaretták árából jobban öltözködhetne járhatna kozmetikushoz, eljárhatna sportolni. Nem neki jobban esik ha cigizik és sajnálja magát.
Szerintem senki nem akar a családja szemében szánalmasnak és önzőnek tűnni. Márpedig vagy depressziósok lesztek tőle vagy rákot kaptok esetleg mindkettő. Nincs kivétel.
válaszoltam a kérdésre is.
De vagyok olyan jó és törődöm ember társaimmal. Sajnos a bagósok elég sokan nem törődnek és több ruhám bánta mert paraszt módjára lóbálta a cigijét a tömegben.
De örülj neki, nem veszett ki mindenkiből az emberség. Másik topikokban sírnak emiatt, te pedig egyenesen sértésnek veszed. Igen itt kezdődik az bagósok önzősége az első jel.
Én 16 éves koromban kezdtem el cigizni, 18 éves koromig többször is lebuktam, szóval tudták a szülők is... :D Nem örültek, fejmosás volt a káros hatásokról amit akkoriban jól leszartam. :D Most 25 éves vagyok és már 4 hónapja nem dohányzom, aktívan sportolok, jó a közérzetem és sokkal több pénzem van! :) Úgyhogy, köszönöm jól vagyok!
25F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!