Hány évesen kezdtetek cigizni? Szüleiteknek mikor mondtátok el, és mit szóltak? (az utóbbi kérdés persze akik 18 alatt kezdtek)
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 15:59
12/18 anonim válasza:
Én 14 éves koromban, most 16 vagyok de mar leszoktam.
A szüleimnek meg rögtön elmondtam, hogy "Anya ma kipróbáltam a cigit" ő meg csak azt mondta, hogy rendben de ne szokjak rá aztán amikor rászoktam azt mondták, hogy 1 év haladékot adnak és mivel eltelt az 1 év leszoktam.
13/18 A kérdező kommentje:
dejófej szüleid vannak :D
2011. nov. 4. 19:21
14/18 anonim válasza:
én most 13 évesen kezdtem de mivel nem idegesiti az ősöket inkább nem csinálom mert nekem is sz@r.Néha jól esik de amúgy nem szoktam már
15/18 anonim válasza:
13 évesen kezdtem, 16 évesen mondtam el. Most 26 vagyok, és miután több, mint 2 millió forintot költöttem évek alatt cigarettára, most végre leszoktam, és egy hónapja nem dohányzom.
16/18 anonim válasza:
Én 14 vagyok napi 10 szálat szívok
Szüleim ezt tiltják, de nem tudok ellenállni, így nem tudnak velem mit csinálni sajnos,és engedik már!
Le kéne szoknom mert tőle elllég sz.rul köhögök!
17/18 anonim válasza:
15 évesen de szerencsére elég nagy az önkontroll ön így hetente 2 szálat szívok és mostmár tüdőzöm
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!