Hova lett az előbb még látott kérdés? 12 évesen terhes?
Figyelt kérdés
az előbb akartam olvasni és eltűnt? miért törölték? mi volt benne?2010. nov. 27. 18:01
1/13 anonim válasza:
kamu volt az egész... jelentették a moderátoroknak. nem irt vissza a kiscsajszi.
2/13 anonim válasza:
Sajnos, levették. Pedig jó nagy közösségi röhögés lett a végére. :) Vártam még a frappáns hozzászólásokat.
3/13 anonim válasza:
nem tudom minek kellett szólni a moderátoroknak. ha valakinek ennyire fájt ez a kérdés akkor nem kellett volna olvasnia. gratulálok neki-.-
4/13 anonim válasza:
Én írtam a disco-ba menőset,de még tudtam volna frappánsakat írni!
De ez van,sajnos levették! :(((
5/13 anonim válasza:
én is azt akérdést kerestem :P:D
6/13 anonim válasza:
jaaaaj mi volt, én lemaradtaaaaam :) :( Ebédeltem... az evés káros a gyakorikérdésekre :D
7/13 anonim válasza:
pont elkezdtem olvasgatni, még csak a 2. oldalnál tartottam, aztán egyszer csak visszaléptetett a főoldalra, nem is tudtam hirtelen mi történt, pont akkor vették le
kár mert kíváncsi lettem volna
8/13 anonim válasza:
Meg tudjátok keresni a google által. Írd be: 12 éves terhes.
Kiadja az első oldalon, de ne simán menjetek a kérdésre, hanem a tárolt változatra. :-)
9/13 anonim válasza:
nekem nem ad ott ki tárolt változatot :S
10/13 anonim válasza:
Remélem segít ez most:
1. Beírod a google-ba 12 éves terhes.
2. Nálam a 2. kiadott dolog: A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?
3. Ennél a 4. sorban kék színnel ott van, tárolt változat/hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!