Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehetne kicsalni a babát?

Hogy lehetne kicsalni a babát?

Figyelt kérdés
39 hetes terhes vagyok és már napok óta annyira feszül a hasam, hogy úgy érzem, szétszakadok. Most vettem észre a polcokon egy vörös csíkot is, és eléggé kiborultam rajta, hogy ahelyett, hogy végre babázhatnék, elkezdtem ténylegesen szétszakadni. Már hetek óta vannak jóslóim, néha egész erősek, a nyákdugó vagy egy hete elment, lent van a pocim, a párommal kétnaponta összebújunk, sokat sétálok, takarítok, most volt front is, és mégsem jön ki a babám. Már nagyon szenvedek miatta és nem akarok még csíkos is lenni a végére. :( A szex, lépcsőzés, fűszeres kajákon kívül nincs valakinek valami jó tippe? Azokat már próbáltam, de semmi.
2022. jún. 21. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A dokim azt mondta lehet próbálkozni, de ezek a csodaszerek csak akkor jönnek be, ha csak egy kis pöccre van szüksége a szervezetnek ahhoz, hogy elinduljon a szülés. Vagyis egy-két napon belül magától is megszületne valószínűleg. Ha nem, akkor ihatsz te hektoliter számra is tonikot, málnalevél teát, bábakoktélt, ricinus olajat, meg a bánat sem tudja micsodát, nem fog elindulni.

Nálam végül annyira bele volt gabalyodva a köldökzsinórba, hogy valószínű ezért nem jött lejjebb a bébi magától. Bár csak akkor mondták el, amikor már megszületett, de volt egy pont ahol a szülésznő és az orvos konzultáltak, hogy legyen-e császár, mert itt valószínű ez lesz a gond. Ez is volt. De ezt is csak akkor mondták el, amikor megkérdeztem az apgart ahogy megszületett.

2022. jún. 22. 09:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Végül 22-én este beindultak a fájások és 23-án este, 24 óra vajúdás után megszületett a kicsi lány. :) Úgyhogy nekem sem működött semmiféle praktika, amikor pont feladtam, hogy jön, amikor jön, akkor jött.
2022. jún. 25. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Gratulálik és jó babázást kívánok! :)
2022. jún. 26. 07:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 🥰
2022. júl. 5. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!