2 hónapos babám miért csak álmában nevet hangosan? Ébren még nem csinálta, pedig sokat gügyögök neki, beszélek hozzá és játszom vele! Mikor tudok kicsalni belőle egy édes kacajt végre? !
Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 11:13
1/4 anonim válasza:
szerintem álmában nevet :D
ja és két hónaposan még az enyém se nevetett, próbálj esetleg bohóckodni neki még valamit, de idővel biztos nevet majd jó nagyokat :)
és grati a babához :P
2/4 anonim válasza:
ööö, kicsit eltoiltam...most kijavítom : biztos jót álmodik és azért nevet :)
3/4 anonim válasza:
Igen,ez azt jelenti h napközben pozitív ingerek érik:) :) Az én kislányom most 3,5 hónapos,őtőle is kb 2 hónaposan hallottam először szintén álmában hangos kacajt.Ja és naközben már néha sikerül kibohóckodnom belöle 1-1 hö-hö-t:) Várom már én is nagyon h jókat nevetgéljen:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor várok türelmesen! Remélem mihamarabb hallhatom az édes hangokat!
Nektek is gratu a kicsikhez! Szép ünnepet nektek!
2008. dec. 21. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!