Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátokból mivel lehet...

A babátokból mivel lehet igazi gyöngyöző nevetést kicsalni és mennyi idős?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Azzal, ha csuklok. :) 11 hós
2010. okt. 30. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:
8 hós, és ha csak ránézek, nevet. Ha kacsintok, vagy szuszogok, kacarászik, ha megcsikizem, megáll a világ:-))
2010. okt. 30. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
5 hónapos és hatalmasakat kacag ha megpuszilgatom a hasát vagy a talpait :) vagy ha kukucsolósat játszok vele, és a sokadik kukucsolás után megpuszilgatom a nyakát. ja meg még azon is hatalmasakat kacag ha egy textil pelust "rángatunk" a feje fölött. :) Meg amikor kerekítőzünk :) Vagy amikor ilyen azonos hangzós mondókákat mondok neki (Vállamon a zsákom, zsákomban a mákom, mákomban a rákom stb). Nagyon jókedvű, rötyögős, mosolygós gyerkőc :) imádom :) Te babád mitől kacag? :)
2010. okt. 30. 21:25
 4/17 A kérdező kommentje:
A has és talp puszilgatás nálunk is nagy örömet okoz, igazi csiklandós baba(ha olyan kedve van), megneveti ha tüsszögök, krákogok, vagy "megijesztem", megkergetem, de igazán hangos gyöngyöző kacajt váratlan dolgokkal tudok kicsalni belőle és ez mindig valamilyen tárgy leeséséhez kapcsolódik :) de ugyanaz a szituáció kétszer nem jön be.
2010. okt. 30. 21:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Ja és 11 hós, a mondókát kipróbálom, nagyon tetszett:)
2010. okt. 30. 21:32
 6/17 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Eszembe jutott hogy még az ilyen hangutánzós mondókák is favoritok a kisfiamnál :)

2010. okt. 30. 21:43
 7/17 anonim ***** válasza:

nálunk attól kacag hatalmasat, ha az apukája fura hangokon énekel neki.

attól is, ha hapcizok neki. :) 6 hós

2010. okt. 30. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
4 hósan az én lányom akkorákat és olyan sokáig kacagott egy egyszerű nejlonzacskónak, hogy szinte én "untam" meg :)
2010. okt. 30. 22:24
 9/17 anonim ***** válasza:
azt mondom: bumm! bumm-bumm-bumm! meg ha apa hazajön. 5 hós
2010. okt. 30. 22:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Kerekecske-kutacska, itt szalad a nyulacska... 11 hós
2010. okt. 30. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!