Hogy tudnak valakitől 40 milliót készpénzben kicsalni? 40 milliót őrizget otthon a dunyha alatt? Meg aki akkora segg hogy pénzt csalnak ki tőle annak hogy lehet 40 misije?
Gondolom a "készpénz" nem azt jelenti, hogy a dunyha alatt tart 40 milliót, hanem azt, hogy ez nem ingatlan, befektetés, hitel, hanem azonnal rendelkezésre álló pénzösszeg.
De igazából ehhez látni kell a kontextust magát.
"Gondolom a "készpénz" nem azt jelenti, hogy a dunyha alatt tart 40 milliót, hanem azt, hogy ez nem ingatlan, befektetés, hitel, hanem azonnal rendelkezésre álló pénzösszeg."
Én is olvastam a sztorit a police.hu-n-. Naiv vagy. Ez valóban 40 misi volt kp-ben egy nagy "spáros" szatyorban a garázsba betéve.
És ez a valóság.... filmben nincs ilyen bammeg.
"Naiv vagy."
Nem én vagyok naiv, hanem a tény az tény. Készpénz nem csak a dunyha alatt tartott 40 milliót jelenti.
de ebben az ügyben azt jelenti... ennyi.
hadd kérdezzem meg: MIT JELENT A készpénz? Hm?
Nem azt ami ott a KEZEMBEN?
Hm? nem azt?
A bankszámlán levő pénz az NEM KÉSZPÉNZ. Egy értékes és bármikor eladható festmény az nem készpénz.
Mi az a készpénz? A papír a kezemben.
madár.
" A bankjegy és a pénzérme az egyedüli olyan pénzforma, amely a birtokunkban lehet harmadik fél bevonása nélkül. "
"Kiveszek bankból pénzt a csaló kérésére, utána kp-t csal ki tőlem, nem?"
ember, te nem vagy normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!