Miért nem szeret sok nő császárral szülni?
Nem, császárnál csak akkor altatnak, ha az nagyon indokolt, különben nem.
És azért "nem szeretnék" császárral szülni, mert félek az utána következő nehezebbnek tűnő felépüléstől, a heg esetleges rossz gyógyulásától, későbbi összenövésektől (néhány ezzel kapcsolatos sztorit olvastam). Meg hát ha már a természet úgy teremtett, hogy erre képesek legyünk, akkor nem akarok kés alá feküdni, ha nem indokolt. Mondjuk már szüléssel nem is fogok, mert 3 gyereknél megállunk.
Két hete szültem természetes úton gátvédelemmel és indokolatlan program császáros (magánban) mellett lábadoztam illetve ő lábadozott mellettem. Esküszöm nézni is fájt.
Én keltem fel neki vizet önteni, mentem ki hívni a csecsemősöket, adtam a kezébe a babáját, sokkal rosszabb kajákat kapott mint én stb. nagyon nem tűnt a könnyebb útnak.
Velem foglalkozni se kellett a szülés után elég volt megkérdezni hogy hogy vagyok, őt napjában többször bejöttek megnyomkodták, a gyermekágyi vérzés rosszabb volt neki mint nekem, kapta a szurikat meg még adhatja magának otthon is a véralvadásgátlót… ha nem indokolt szerintem egyszerűen barbárság felvágatni magunkat. + Azon múlt hogy haza mehet-e a kórházból hogy volt-e nagy vécén, úgyhogy kapta sorban a hashajtó kúpokat de még úgysem mert nyomi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!