Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kicsit kész vagyok! Mi a...

Kicsit kész vagyok! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Holnap be kell feküdnöm,apósom visz be a kórházba és velem tart anyu is.A párom sajnos nem tud bejönni,mert dolgoznia kell.Nem is ezzel van a probléma.A gond apósommal van.Úgy gondoltuk,hogy bemegyünk reggel és max maradnak egy kicsit velem.Ugyebár 8-9ig vizit van,nem tudom,hogy mit kell csinálni ha bemegyünk,gondolom várni kell.Lehet,hogy bekísérnek egy szobába,ki kell töltenem a szükséges papírmunkát.Fogalmam sincs az egészről mit kell csinálnom.És jó lett volna ha legalább anya ott marad velem kicsit.Van orvosom,tehát konkrétan meg van beszélve,hogy 8-kor találkozunk az osztályon.Császár lesz úgy néz ki,mert nagy a baba.De nem beszéltünk még meg semmit,hogy mennem kell uh-ra,vagy nst-re,vagy bárhová.A lényeg a lényegben,hogy apósom kijelentette,hogy rendben jön anyu is de max 8 után egy pár perccel Ők már ott sem lennének,mert neki dolga van.Olyan szinten rosszul esett,hogy azt el mondani nem tudom.Előtte meg azt vágta a fejemhez,hogy nem lehetett volna inkább Kedden befeküdni,mert akkor jobban ráér,könyörgöm az unokájáról van szó,nem olyan fontos munkakör,hogy nem lehetett volna ezt a "fél napot" rá szánni.Jó rendben ne legyenek velem feleslegesen,de mégis jó lett volna ha hegy egy kis időt és nem csak majd levág az ajtóban és kész.

Ráadásul iszonyúan félek,hogy a doki meggondolja magát és erőlteti a sima szülést.Sajnos előtört bennem egy rossz emlék,mivel már voltam terhes,de 20hetesen meg kellett szülnöm a babát,mert beteg volt.És az az élmény most olyan eleven lett bennem,hogy borzasztó.

Nem akarok kockáztatni,persze ha minden ok lenne simán szülnék,de nagy a baba köldökzsinór a nyaknál és nem akarom,hogy bármi baj legyen.

Ideges vagyok,félek és ez az egész apósommal még rá is tett a dolgokra.

Bocsi,hogy ilyen hosszan írtam és kérlek benneteket ne ítéljetek el,de muszáj volt kiírnom magamból.

2010. szept. 19. 18:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy apósodnak el kell mennie anyukád még ott maradhatna nem? A másik pedig a szüléssel kapcsolatban. Bizonyára borzasztó emlék az előző, de nálunk például nincs is ilyen, hogy nagy a baba és ezért császár. Az én fia 4 kg volt és 56cm és kétszer is rajta volt a zsinór a nyakán, mégis természetes úton született és nem is lett semmi baja. Makk egészséges! Nem az baj, ha nyakán van a zsinór, hanem az ha valahol elnyomódik vagy elszorul mert akkor nem tudja ellátni a funkcióját. A természetes szülés nem a baba méretétől függ, hanem attól, hogy a szülőnő mennyire tud tágulni és hozzáteszem a medence mérete sem befolyásoló! Az én férjemnek egyszerre három munkahelye van, de nem kérdés, hogy velem lesz amikor szülni fogunk. Előre szólt mindenhol, hogy ha megindul a szülés akkor neki el kell majd mennie, hogy velünk legyen. Előre tudtad, hogy mikor kell befeküdnöd, nem is hirtelen indul meg a szülés, nem tudom elképzelni, hogy a családból senki nincs aki szabaddá tudta volna tenni magát arra a napra! Ha az apósod meg ilyen bunkó én megmondtam volna neki, hogy akkor inkább ne is vigyen be, megoldom másképp!
2010. szept. 19. 19:11
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem buszozhat anyukád??????? Más idős hölgyek is buszoznak és nincs semmi bajuk!
2010. szept. 19. 19:14
 13/31 A kérdező kommentje:

Utolsó!téraránytalanság miatt mondta a doki a császárt és mert Ő is izgul miattunk.

De konkrét időpontot még nem mondott,csak a holnap reggel 8-at a befekvésre.Nem pedig,hogy akkor meg is császároz.

2010. szept. 19. 19:15
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom én félteném.Ő persze egyből mondta,hogy marad velem,de nem szeretném ha érte is aggódnom kéne.Nem egy kis távolság és buszról buszra,meg várni,mert nem a pénz hisz Ő is nyugdíjas,de nincs hozzászokva a buszozáshoz.
2010. szept. 19. 19:17
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű! Ha a pénz nem számít, akkor hívjatok taxit!
2010. szept. 19. 19:19
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam hogy nem számít,hanem hogy ő ingyen utazik.
2010. szept. 19. 19:21
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

5 kilós gyereket is meg lehet szülni simán, miért lenne császár attól mert nagy a baba??

A férjed meg menjen el veled, nincs az az állás ami megérné, hogy egyedül hagyjon a sz.rban! Az apósod meg csak szimplán bunkó paraszt.

2010. szept. 19. 19:24
 18/31 A kérdező kommentje:

Nem ez volt az első ilyen húzása.Jó hozzáteszem ha bármi volt ő vitt,de én sohasem kértem,hogy de már pedig vigyen.Nem a mi babánk lesz az első unokája.De attól még nem kellett volna így a képembe vágni a dolgokat.

A multkor l egy tök egyszerű eset,nst-re mentem a férjem unokatesójával és simán bejöhetett volna velem,de apósom mondta neki,hogy ne is jöjjön velünk intézze a dolgát útközben kitesszük és így hamarabb hazaérünk.Akkor annyiban visszavágtam,hogy mondtam neki apósom előtt,hogy minden ok volt,de amúgy simán bejöhettél volna.te tényleg bejöhetett volna,mert egyedül voltam.

2010. szept. 19. 19:30
 19/31 A kérdező kommentje:

Na,jó nem húzom magam tovább.Bepakolok még pár cumót,lefürdök,hajmosás stb.Megbeszélem az egyetlen kis angyalkámmal a pocimban,hogy minden rendben lesz.Ez már amolyan rituálé,mert ezt mindig elmondom neki.

És holnap meg kiderül,hogy mi lesz.

Köszi a válaszokat!

Mindenkinek minden jót!

:-)))

2010. szept. 19. 19:34
 20/31 anonim ***** válasza:
87%
Megmondom őszintén, hogy mikor kórházba kellett feküdnöm akkor én is egyedül voltam, miután a férjem bekísért el kellett mennie. De utólag hidd el hogy jobb volt. Én is féltem, hogy rossz lesz egyedül, de jobban feltalálod legalább magad! Ne keseredj el, mert lehet, hogy annyi vizsgálatod lesz, hogy anyukád csak ott ülne egyedül, mert téged folyamatosan vizsgálnak! Kitartást és hidd el, hogy nem lesz semmi baj!!! Drukkolok neked!
2010. szept. 19. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!