Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erről a görbéről mit gondoltok...

Erről a görbéről mit gondoltok? Kicsit idegesít a tegnapi-tegnapelőtti bő fehér folyásom.

Figyelt kérdés

[link]

A folyásomnak nincs szaga és fehér.Ez akkor lehet normális? Luteális szakaszban nem szokott ennyi lenni,sőt vmikor teljesen száraz vok.

2011. jan. 24. 08:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így vagyok, csak nekem 6.-án volt az utolsó mensim. Mikorra nem várod:? Én 31.-re.

2011. jan. 24. 09:01
 2/17 A kérdező kommentje:

2-ra nem várom.Ma eléggé szúrkál a hasam.Néha be-be nyilal az alhasam ,de az egész hasamon érzem.

Görbét vezetsz?

2011. jan. 24. 09:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem mértem a hőm, mert belefáradtam, csak ovuteszteltem, ez az amit vezetek: [link]
2011. jan. 24. 09:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Mióta próbálkoztok?Mi július óta.Eddig sajnos sikertelenül?
2011. jan. 24. 09:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Mi már egy kicsit régebb óta, de most próbálom a barátcserjét (premens), és úgy érzem van jó hatása. Meglátjuk segít-e.
2011. jan. 24. 10:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Mivel nekem elég rövidek a ciklusaim, így próbálom helyrehozni.
2011. jan. 24. 10:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem 26-28 naposak.Ezzel nincs baj.Csak mensi előtt szoktam barnázni.Erre szedtem barátcserje kapszulát,de csak csökkentette a barnázást.Így abbahagytam.Most vitaminokkal próbálom tuningolni a szervezetem.:)
2011. jan. 24. 10:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Meddig szedted a barátcserjét? Azt tudod, hogy a legjobb a premens, vagy az agnucaston?
2011. jan. 24. 11:43
 9/17 A kérdező kommentje:

Premens tablettával kezdtem,utána tértem át a kapszulára.

Nem tudom,az elmúlt két nap,miért volt olyan sok folyásom,most mintha kevesebb lenne.De messze még a nap vége.

Én megfogadtam ha most se jön össze,jövő hónapban irány a doki.Mert a görbém alapján semmi gond,mindenki azt mondja,de a baba mégse akar összejönni.:(

2 éve becsúszott,de elvetéltem sajnos.:((

2011. jan. 24. 11:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Ja,és kb 5-6 hónapig szedtem.
2011. jan. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!