Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erről a görbéről mit gondoltok...

Erről a görbéről mit gondoltok? Kicsit idegesít a tegnapi-tegnapelőtti bő fehér folyásom.

Figyelt kérdés

[link]

A folyásomnak nincs szaga és fehér.Ez akkor lehet normális? Luteális szakaszban nem szokott ennyi lenni,sőt vmikor teljesen száraz vok.

2011. jan. 24. 08:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a Premens jobb mert annak van engedélye. Tisztább, és hatóanyag szempontjából nem mindegy.A testápolószerű folyás utalhat babára, szorítok!!
2011. jan. 24. 12:46
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én is Neked!

2011. jan. 24. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:

A folyás még önmagában nem jelent semmit.

Nekem is volt ilyen is, olyan is. Nem függ össze a babával. Kitartás!!!

Én drukkolok és valamiért van egy pozitív érzésem veled kapcsolatban!!! :))

(Bár még csak az 5.dpo-n vagy,mert én egy nappal későbbre tenném,mint a c.hu.)

2011. jan. 24. 14:18
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi,remélem a pozitív érzésed bejön.:)))

Ma így állok:

[link]

2011. jan. 25. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia,

na hogy állsz ma?

(elutaztam) Muti a görbéd :)

2011. jan. 30. 13:59
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma így állok: [link]

Szerintem ez nem az én hónapom.:(

DE jövő hónaptól bekeményítek!:)

Veszek premenst,málnalevélteát és palástfű teát.

Gyenge vérzésemből vékony méhnyálkahártyára gyanakszom.A premens erre szedem meg a barnázásra.A teákat meg tüszőrepedésre meg beágyazódásra.

Egyik orvosi oldalon a tüneteimre (gyenge vérzés, barnázás,tojcsis folyás hiánya) azt írták nincs peteérésem.Nagyon elkeseredtem.

Ezután a babatervezők oldalon is feltettem a kérdést,hogy mi lehet velem és csatoltam a görbém.Ott meg azt írta a szakértő,hogy teljesen nyilvánvaló,hogy van peteérésem.:)

A tesz-vszen vettem ovu tesztet.A köv ciklusban kipróbálom,hogy megbizonyosodjak az ovuról.

Veled mi a helyzet? Hogy állsz?

2011. jan. 30. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igaz,h kevés folyás = nincs peteérés.

Nekem is kevés, mégis van :)

Ha a hő végig fönt van a luteálisban, akkor tuti megvolt. Én is azért hőmérőzök, hogy tudjam, rendben vagyok-e.

Oh nekem még csak most jön az ovu. Pár nap múlva. Szal nekem még vagy 18-20 nap mire meg tudok valamit... :(

2011. jan. 31. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!