Kicsit kész vagyok! Mi a véleményetek erről?
Holnap be kell feküdnöm,apósom visz be a kórházba és velem tart anyu is.A párom sajnos nem tud bejönni,mert dolgoznia kell.Nem is ezzel van a probléma.A gond apósommal van.Úgy gondoltuk,hogy bemegyünk reggel és max maradnak egy kicsit velem.Ugyebár 8-9ig vizit van,nem tudom,hogy mit kell csinálni ha bemegyünk,gondolom várni kell.Lehet,hogy bekísérnek egy szobába,ki kell töltenem a szükséges papírmunkát.Fogalmam sincs az egészről mit kell csinálnom.És jó lett volna ha legalább anya ott marad velem kicsit.Van orvosom,tehát konkrétan meg van beszélve,hogy 8-kor találkozunk az osztályon.Császár lesz úgy néz ki,mert nagy a baba.De nem beszéltünk még meg semmit,hogy mennem kell uh-ra,vagy nst-re,vagy bárhová.A lényeg a lényegben,hogy apósom kijelentette,hogy rendben jön anyu is de max 8 után egy pár perccel Ők már ott sem lennének,mert neki dolga van.Olyan szinten rosszul esett,hogy azt el mondani nem tudom.Előtte meg azt vágta a fejemhez,hogy nem lehetett volna inkább Kedden befeküdni,mert akkor jobban ráér,könyörgöm az unokájáról van szó,nem olyan fontos munkakör,hogy nem lehetett volna ezt a "fél napot" rá szánni.Jó rendben ne legyenek velem feleslegesen,de mégis jó lett volna ha hegy egy kis időt és nem csak majd levág az ajtóban és kész.
Ráadásul iszonyúan félek,hogy a doki meggondolja magát és erőlteti a sima szülést.Sajnos előtört bennem egy rossz emlék,mivel már voltam terhes,de 20hetesen meg kellett szülnöm a babát,mert beteg volt.És az az élmény most olyan eleven lett bennem,hogy borzasztó.
Nem akarok kockáztatni,persze ha minden ok lenne simán szülnék,de nagy a baba köldökzsinór a nyaknál és nem akarom,hogy bármi baj legyen.
Ideges vagyok,félek és ez az egész apósommal még rá is tett a dolgokra.
Bocsi,hogy ilyen hosszan írtam és kérlek benneteket ne ítéljetek el,de muszáj volt kiírnom magamból.
Miért lenne kamu kérdés.
Kösz szépen.
Na,erről beszéltem,olyan ne válaszoljon aki szintén csak idegesít.
A férjem nagyon szeretne ott lenni,de egyszerűen nem tud.egyedül lesz mint vezető és nem hagyhatja ott a céget,mert nagykutya jön fontos tárgyalás lesz.
De apósom viszont nyugdíjas és a cimboráihoz megy egy kis munkára.
Anyu mondta,hogy ő marad,de nem engedem neki,hogy hazabuszozzon,mert már Ő sem fiatal.
18.57. Nem tudom,te hol élsz? Már nem a Kádár-korszakban élünk,hanemkapitalizmsban! Nagyon sok vállalkozó lapátra teszi a melósát,ha otthon marad,amikor a főnöknek szüksége van rá! Akinek pedig szüksége van az állására,az kénytelen alkalmazkodni!
A kérdezőnek pedig azt mondom,hogy ne idegeskedjen feleslegesen! Anyukád úgy sem tudna segíteni,max vígasztalni. Ha idegeskedsz,az csak árt neked és a babának! Állj pozitívan a dologhoz,bízz az orvosodban, és ne gondolj a rossz emlékedre! Tudom,hogy ez nehéz,de akarattal elérheted.
Apósod pedig tényleg bunkó módon viselkedett.
Minden jót kiívánok neked és a babádnak is. Elmondok értetek egy imát.
Köszi szépen.Aranyos vagy.
Csak tudod,olyan jó lett volna ha nem vagyok rögtön egyedül.
Már csak azzal vígasztalom magam és nyugtatom,hogy a doki nem gondolja meg magát.
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Kár, hogy párod nem tud ott lenni veled, de ha senki nem tud ottmaradni, ne érezd magad egyedül, hiszen nem is vagy. Ott van a kisbabád, akivel már jó néhány hónapja csapatmunkában dolgozol. Beszélgesd meg vele, hogy minden rendbe lesz, hisz eddig is nagyon jól összedolgoztatok. A legjobb csapatmunka ez, és meg tudjátok csinálni ti ketten "egyedül" is. Tudom, hogy rosszul esik, hogy nem lesz ott senki, de bizonyítsd be magadnak, hogy meg tudod csinálni:D Én gondolatban ott leszek veled, szorítok! Minden gond nélkül fog zajlani!
Csak higyj magatokban!
19:05-ös párom du 3-kor végez,és a kórház tőle 60km.
Csak annyit mondott,hogy befekvés,de nem mondta,hogy aznap mi vár rám.
Köszi szépen,próbálok pozitívan állni hozzá,csak nehéz.
De aranyos vagy,hogy szorítasz.
Hidd el a párom jobban sajnálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!