Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van jó tanácsotok indított...

Van jó tanácsotok indított szülés esetére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha ma nem indul be a szülés, akkor holnap délután be kell mennem a kórházba és indítják. Első baba.

Érdekelne minden jótanács, hogy hogyan tudok erre felkészülni testileg-lelkileg, van-e valami, amit ti a tapasztalataitok alapján másként csinálnátok, mint a ti szülésetekkor?

Őszintén kétlem, hogy beindulna magától a szülés, ugyanis semmi, de tényleg semmi előjelét nem érzem. A reggeli ctg alapján ugyan vannak időnként fájásaim, de kb. annyit érzek belőlük, mint mikor nekifeszíti magát a hasfalnak a baba...

Előre is köszönök minden ötletet, tanácsot! :)

2022. máj. 14. 16:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak, nagyon jófejek vagytok, enyhítitek az idegességem, és ezért nem tudok elég hálás lenni. :)

10. Nem, semmi. Készülök az "utolsó vacsorára" :) Gyorsan beavattam még a férjem egy-két háztartási gép működésének rejtelmeibe, átbeszéltük a jövő heti teendőket... Hamarosan zuhanyzok egy jót, aztán még motyogok kicsit a gépemen, van 1-2 folyamatban lévő munkám, és utána tervezek egy jót aludni :D

Holnap aztán kiélvezzük még a maradék kis időnket kettesben, amíg nem kell indulni a kórházba. Ez a terv. És a tervek engem megnyugtatnak. :D

2022. máj. 14. 21:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!
2022. máj. 14. 21:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Rendben, amint érzek majd magamban elég erőt, jelentkezni fogok.
2022. máj. 14. 21:23
 14/29 anonim ***** válasza:
63%

10-es vagyok, 24 eves L es jomagam nagyon nem szeretnek babat, sot,nem is szeretem oket, es sosem szoktam ebbe a kategoriaba nezelodni, most sem ertem, hogy miert vagyok itt.

De most azon kaptam magam, hogy rendesen izgulok ertetek, meg alig varom, hogy megjojjon a baba, szerintem holnap egesz nap gondolni fogok ratok. Hihetetlen,de komolyan :D

2022. máj. 14. 21:32
 15/29 anonim ***** válasza:
26%
Szexeljetek még egy hatalmasat, mert aztán 6 hétig rághatjátok a kefét.
2022. máj. 14. 22:07
 16/29 A kérdező kommentje:

14. A te korodban én is hasonlóan gondolkodtam, bár a "nem szeretem" őket dolog azért nem volt. Őszintén megmondom, még egy éve is úgy voltam vele, hogy ha nem jön, az sem tragédia. Aztán belevágtunk a próbálkozásba, és itt tartunk. :) Nem kell ezen aggódnod, hogy "miért vagy ilyen". Teljesen rendben van, amit érzel. Az is rendben van, ha mindig így fogsz érezni. Meg az is, ha egyszer csak megváltozik. Az ember nem tévedhetetlen, ráadásul az idővel azért sokszor alakul, a tapasztalatok hatására még akár a szilárdnak hitt meggyőződéséből is megtanul engedni... Szóval relax, előtted az élet, és a kezedben van az alakításának a joga. Az pedig nagyon aranyos tőled, hogy így ismeretlenül is izgulsz velünk/értünk.

15. Mivel a méhszáj már valamennyire azért nyitott, így ez sajnos most már kimarad. De előtte bőven kiélveztük "egymás társaságát", és alaposan teszteltük a szülésbeindító hatásáról keringő elméleteket is. A mi kísérletünk sajnos láthatóan nem igazolta ezt a teóriát. :D

Azért 6 hetet kibírni nem keferágás, nem vagyunk már tinik ;) Ráadásul gyakorlatunk is van a dologban, mert az első trimeszterben le voltunk tiltva. De ismerjük más módját is az intimitásnak, ha arról van szó ;)

2022. máj. 14. 22:35
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Ne engedd az indítást.
2022. máj. 14. 23:04
 18/29 A kérdező kommentje:
17. De, fogom, ez nem vita tárgya.
2022. máj. 14. 23:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hogyan indítanak?

Nekem kétszer volt indításom, és mivel nyitva volt a méhszáj így burkot repesztett a doki ami elég is volt, a fájások hamar jöttek is maguktól.

Délre mentünk a kórházba, előtte elmentunk bevásárolni, illetve barkácsboltba nézelődni 😊🙈 fura volt a tudat, hogy az emberek akikkel találkoztam közben nem is sejtik hogy én ma szülök 😅

Nyugodtan egyél előtte, érezzétek jól magatokat, nem kell izgulni. Hajrá

2022. máj. 15. 03:58
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Akkor viszont drukkolok,hogy kibírd azt a fájdalmat, ami a természetellenes beavatkozás miatt kínozni fog, és elkerüld mégis a császármetszést, amire az indítás miatt nagy esélyed van. Valamint kívánom, hogy se neked, de a babádnak ne legyen baja a szülés kierőszakolása miatt.
2022. máj. 15. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!