Hogy szulhetnék császárral?
Sok rosszat olvastam a szulésrol hogy szulesssel ekveszti a no a noiesseget meg olyst is hogy szules utan ugyanolyan tág maradtt es a férje elhagyta.
Mi lenne a jo megoldás mit mondjak az orvosnak mit csináljon?
18-as
"Legtöbbször sokkal nagyobb a természetes szülés utáni felépülési idő, mint a művi esetben"
Miért lenne egy természetes szülés (amire egyébként a testünk is fel van készülve) utáni felépülés hosszabb, mint egy nagy hasi műtétnél, aminél bőrt, zsírréteget, hasizmot és a méhet is átvágják?
A szülés maga szörnyű és fájdalmas nekem indításos volt végig feküdni kellett kaptam az oxit vágtak de túl éltem ahogy sokan mások. Amint kijött a baba semmi bajom nem volt nem fájt semmi, letusoltam és már török ülésben ettem az ágyamban a szendvicsem :D
Tág sem lettem a házasélet is inkább jobb mint valaha.
Szóval szerintem ne félj a természetes szüléstől. Mindenki más és lehet fele olyan rossz lesz mint gondolod.A császár sem könnyebb út.
"nagy hasi műtétnél, aminél bőrt, zsírréteget, hasizmot és a méhet is átvágják?"
Hasizmot nem vágnak át, hanem széthúzzák, de mindegy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!