Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kiírás napján be akarnak...

Anniebianca kérdése:

A kiírás napján be akarnak fektetni. Ki hordta még túl a babáját? Indították utána a szülést? Mennyit vártak vele?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz befeküdni, szerintem beszéld meg az orvosoddal. Miért akarja egyáltalán megindítani? Miért nem lehet kivárni míg megindul. Mennyire tuti a fogantatás időpontja? Lehet nem is a kiírás szerinti dátum az igazi. Ajánld fel, hogyha kell naponta bemész ellenőrzésre.

Én a helyedben, ha az NST jó, a flowmetria jó, a lepény nem túlérett, a baba mozog, és te is jólérzed magad, tuti nem feküdnék be.

Én voltam aki az elsőt 42. hétre szülte. Az első is "indított" lett végülis, mert elfolyt a magzatvíz de nem voltak fájások. 20.00-kor kaptam meg az oxitocinos infúziót, és 23.48-kor karomban volt a lányom, minden komplikáció nélkül. A második babám 40+1 hetesen született. Akkor mentem NST-re, és már nem engedtek haza mert 3 ujjnyira nyitva voltam, úgy hogy csak mensis görcshözhasonló fájásaim voltak. Burkot repesztettek, és 10 órakor oxitocint kaptam mert nem volt fájás. 13.48-kor született meg a második kislányom, szintén minden komplikáció nélkül.

Szóval ha a baba rendben és te is, és nem akarsz befeküdni akkor ragaszkodj ehhez. Jobb otthon lenni és minden nap bejárni vizsgálatra mint a kórházban várni vagy hogy úgy indítsák meg hogy még nincs kész rá a baba.

Én akkor engedném indítani ha nem jó az nst, fehérje van a vizeletben vagy megemelkedik a vérnyomás, gond van a magzatvízzel, nyitva a méhszáj 3-4 ujjnyira stb. Tehát ha bármi probléma van. Amúgy nem!

2010. szept. 16. 15:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Sajnos a doki csak hétfőig adott haladékot, és akkor befektet, mert 30 km-re lakunk, ő így látja jobbnak, én meg hallgatok rá, biztos jót akar. -indítani még nem fogja, azt mondta ha nem lesz semmi, akkor a 41. hét lejárta után "noszogatja" egy kicsit.

Még előttem a hétvége, és én már lyukat beszélek a hasamba, hogy az előttünk álló még itthoni két napban csak ki kellene bújni!:)

2010. szept. 18. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!