A kiírás napján be akarnak fektetni. Ki hordta még túl a babáját? Indították utána a szülést? Mennyit vártak vele?
Ha minden ok én tuti nem feküdnék be. Nem is feküdtem. 2 héttel hordtam túl, pont a 42 betöltött héten született meg a lányom. Aznap reggel még nst-n voltunk, ami jó volt és hazamentem. Ahogy otthon beléptünk az ajtón, elfolyt a magzatvíz, úgyhogy irány vissza :)
Pedig nem is volt közel a kórház (70km). Én így voltam nyugodt. utálom a kórházat.
Ha te nyugodtabb vagy ha befeksel akkor menj. Az a lényeg hogy te jól érezd magad. Persze ha amúgy semmi gond a babával.
Ennél felháboritóbb dolgot el se tudok képzelni, amikor oxitocinnal, szándékosan durvább vizsgálattal "segitik" a szülés megindulását. Az ilyen szülések jó része császárral végződik, hiszen a baba NEM KÉSZ a megszületésre.
Én nem feküdnék be a helyedben és pláne nem engedném meginditani a szülést.
A babának attól tuti nem lesz baja, ha a kiirt időpont után születik, akár 2 héttel is, magától. Még soha nem hallottam, hogy ebből bármilyen probléma lett volna. Attól viszont sokkal gyakrabban van baja, hogy meginditják a szülést, beleavatkozva a természetes folyamatba.
Köszönöm a válaszokat, bevallom, nem repesem az örömtől, hogy be akarnak fektetni, holott a baba még nagyon jól érzi magát bent. Arról nem is beszélve, hogy születésem óta nem voltam kórházban.
Ami még cseppet kiakaszt: a rokonság állandóan telefonálgat, hogy "nincs még semmi?", tudom hogy jót akarnak és csak velem izgulnak, de mégis olyan érzése lesz tőle az embernek, mintha én tehetnék róla, hogy még nem jött el a mi napunk a kisfiammal.:( De sokat beszélgetek vele, hogy a befektetést, indítást azért mégse kellene megvárni. :) Még meg sem született és már nem fogad szót!:D
Mégegyszer köszönöm a nyugtató szavakat.
Hétfőre voltam kiírva, kedden reggel bent tartott a doki, szerda reggel akarta indítani, mert már 1 ujjnyira kedd reggel nyitva voltam, teljesen érett lepénnyel és mert a baba miatt is így látta jobbnak.
Még kedd éjjel meglett simán és gyorsan a gyerekem, amúgy nálunk a dokim 1 hetet szokott kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!