Kecskeméten kinek indították meg a szülést? Hogy
zajlott? Mikor és miért kellett?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyobb az esély császármetszésre indított szülés esetén?
2011. aug. 14. 18:37
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én 38 hetes voltam amikor megindították veseproblémák miatt!
Első nap oxitocin, de sajna csak kis fájásaim lettek amik később el is múltak,második nap reggel méhnyak lágyító zselét tettek fel estére egy nagyon picit tágultam!mind a két nap szülőszobán voltam, de aludni leengedtek rendes szobába.harmadik nap reggel 6- kor mentem fel a szülőszobára oxitocint kaptam 9-kor burkot repesztettek na onnantól voltak nagy fájások majd 11-re megszületett a babám!
Nekem így zajlott.
A császáros dologról nem tudok mit mondani!
2009-ben indították így,most gondolom nem húznák el a kórház leterheltsége miatt.
2011. aug. 14. 22:21
2/9 anonim válasza:
nekem is indították oxitocinnal mert elfolyt a magzatvizem és nem voltak fájásaim és a méhszáj is zárt volt 4óra alatt meglett a kisfiam!!De nagyon fájdalmas volt!!Nem hiszem hogy az indítás miatt több lenne a császár!!Az a helyzet hogy a mostanába minden doki valahogy jobban szereti a császárt de hogy miért nem tudom??!!Én most szültem egy hete úgyhogy friss az infó!!Sok szerencsét és könnyű gyors szülést!!
2011. aug. 15. 10:04
3/9 anonim válasza:
Szia!
Igaz nem kecskeméti hanem veszprémi vagyok de 6 hete szültem így elég frissek a tapasztalataim és ha nem baj megosztom veled!
Nekem prosztin tablettával indították másfél óra alatt megszületett a kislányom.
Felkészítettek,hogy a tabletta miatt lassabban jön majd a baba és mivel első gyerek még az is lassít rajta ezért hosszú szülés lesz.
16:30 fele kezdődtek a fájások és 18:10kor már a kezembe fogtam a kicsi lányomat:))
Szóval nagyon könnyű és gyors szülés volt szerencsére!
Üdv
2011. aug. 15. 13:20
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mára vagyok kiírva, de semmi jele, hogy jönni akarna a picur. Tegnap megvizsgált a dokim, és mondta, hogy szűk 1 ujjnyira van nyitva a méhszáj, de múlt hét szerdán is csak ennyire volt. A nyákdugó folyamatosan távozik, de nem nyílik a méhszáj. Ha nem történik semmi, akkor csütörtökön megindítják.Csak kicsit izgulok, hogy mi fog történni. Azt is hallottam, hogy indított szülésnél erőteljesebb fájások vannak. Erről esetleg tapasztalata valakinek?
2011. aug. 15. 15:22
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én is kecskeméti vagyok.Ki az orvosod?
Hát előfordulhat,hogy az oxitocin erős fájásokat csinál,de nem törvényszerű.Igaz nekem megindult mindkettő,de nagyon enyhe és rendszertelen fájásaim voltak,ezért oxitocint kaptam.Mindkettő másfél órás volt,az első nagyon fájt,a második viszont abszolút elviselhető volt.
Könnyű és gyors szülést kívánok!
2011. aug. 15. 16:03
6/9 anonim válasza:
10.04 es vagyok igen erőteljesebbek a fájások és sokkal sűrűbb kb 3 percesek a végén meg szinte nincs is szünet!!Sok kismamától hallottam hogy az oxitocinos szülés sokkal fájdalmasabb!!Tényleg ki az orvosod?
2011. aug. 15. 21:40
7/9 A kérdező kommentje:
Nyirády Tamás
2011. aug. 16. 12:29
8/9 anonim válasza:
Színpatikus doki de mást nem tudok róla!!Szereted?
2011. aug. 17. 09:05
9/9 A kérdező kommentje:
Teljesen meg vagyok vele elégedve. De mégsem indítja meg holnap, mert azt mondta, hogy csak jobban kicseszne velem. Annyira nem megfelelőek a körülmények az indításhoz, hogy inkább várjunk még. Kicsit csalódott voltam, de annak viszont örülök, hogy nem csak az a cél, hogy kijöjjön a baba, hanem, hogy nekem se legyen nagyon szörnyű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!