Most mi tevő legyek?
Üdv kedves anyukák!
Iszonyat nehéz hetek várnak rám, ugyan is 35 hetes vagyok. A tegnapelőtt voltam vizsgálaton 2 kg és 700 g körül van a picikém.
Én eleve kicsi termetű vagyok, a baba sokat nőtt és szépen fejlődik.
A doki szerint ha nem szülök május 15 ig, akkor császár lesz a vége.
Rendesen május 15 re van datálva a fix 9 hónap, ha onnan túl hordom nem hiszem, hogy képes leszek természetesen szülni.
A doki is ettől fél, 15 előtt, ha nem jön akkor császár.
Iszonyat félek a műtéttől, soha nem voltam megműtve.
Hallottam, hogy a császáros babák nehezen adaptálódnak az első napon, oxigén, légzés stb
Köztetek császároztak meg? Milyen volt, láthatjátok azonnal a babát? Cicire mikor teszik? Hány napot voltatok bent?
Köszönöm előre a válaszokat!
Én nagyon nem így képzeltem el az első szülésem:(
pontosan azt és úgy írtam, amit a hüvelyi pártiak.
sz@rt csinálsz a gyereknek a császárral, nem fog kötődni, szopizni, nem kapja meg a bacikat és folytathatnám...
41. Miből gondolod hogy nem fog kötődni? Baromság. Csaszaros anyuka vagyok. Jó kapcsolat van a babámmal,
Igény szerint szoptattam , volr elég tej neki mindig , egészséges boldog gyerek. Emiatt a hozzáállás miatt érzik sokan szarul magukat ha császárrá kerül sor. Pedig nálunk is pl azért volr h a baba elve megszülessen..
41#
Egy újabb ékes példája a butaságnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!