Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most mi tevő legyek?

Most mi tevő legyek?

Figyelt kérdés

Üdv kedves anyukák!

Iszonyat nehéz hetek várnak rám, ugyan is 35 hetes vagyok. A tegnapelőtt voltam vizsgálaton 2 kg és 700 g körül van a picikém.

Én eleve kicsi termetű vagyok, a baba sokat nőtt és szépen fejlődik.

A doki szerint ha nem szülök május 15 ig, akkor császár lesz a vége.

Rendesen május 15 re van datálva a fix 9 hónap, ha onnan túl hordom nem hiszem, hogy képes leszek természetesen szülni.

A doki is ettől fél, 15 előtt, ha nem jön akkor császár.

Iszonyat félek a műtéttől, soha nem voltam megműtve.

Hallottam, hogy a császáros babák nehezen adaptálódnak az első napon, oxigén, légzés stb

Köztetek császároztak meg? Milyen volt, láthatjátok azonnal a babát? Cicire mikor teszik? Hány napot voltatok bent?

Köszönöm előre a válaszokat!

Én nagyon nem így képzeltem el az első szülésem:(

2022. ápr. 13. 07:15
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

A babám jelét nem adja, hogy hamarosan kint kéne, hogy legyen, még mindig vastag ezt is le akartam írni, de csak most ugrott be.

Azon kívül tényleg egészséges a baba, vér remekül áramlik át, minden pacek.

Egy utolsó előtti vizsgálatra vagyok kiírva, 15 előtt.

Azt mondta addig is nézzem a baba mozgásait, fájások stb

Irt fel bogyókat( gyomorsavra, vashiányra ).

2022. ápr. 13. 11:49
 22/47 A kérdező kommentje:

Higgyétek el, hogy én is császár ellenes vagyok, és unatkozok, hogy természetes szülésem legyen.

Én nem vitatkozok vele, hisz orvos, de másodvéleményt is fogok kapni, mert kell menjek vérvizsgálatra a kórházba.

Valaki kérdezte, hogy magán doki, igen az.

2022. ápr. 13. 11:52
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Az első és második gyerekem indulás napjáig nem mutatta jelét, hogy kibújna. Olyan zárt volt a méhszájam, mint egy széfajtó lezárva. Mégis spontán beindult. Ahogy mondtad, minden pacek volt nálam is. Ezek nem jelentenek semmit. 😉
2022. ápr. 13. 11:52
 24/47 A kérdező kommentje:

Akkor lehet esély, hogy természetes szülésem legyen, igen nekem is ez a probléma a zárt méhszáj és, hogy túl jól és sokáig ellenne még odabent.

Nem tudom mennyire igaz az, hogy első terhesség túlhordás is lehet.

A baba feneke kb a köldököm körül van, ahogyan a doki magyarázta.

Javítás, nem unatkozok hanem imádkozok a 22 nél

2022. ápr. 13. 12:02
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok. Sz első gyerekem kereken a kiírt napján jött. A masodik, 5 napot túlhordódott, illetve túl lépte a terminust. De problémamentesen születtek. Tényleg járd jobban ezt körbe.. 😉
2022. ápr. 13. 12:06
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Most leginkább az a baj hogy annyira görcsösen elutasítod meg félsz a császártól, hogy problémáid lehetnek ha mégis az lesz. Nagyon meg fogsz zuhanni. Inkább készülj fejben, lélekben hogy az is lehet.

Nekem nem volt nagy babám, nem volt semmi gond. 1 héttel engedtek terminus töltés után (túlhordás 42 hét után van), indítás majd császár lett belőle. Teljesen egészséges kisfiú.

Akkor is lehet császár a vége ha minden tökéletesen rendben. De neked sürgősen rendet kell rakni ezzel kapcsolatban a fejedben

2022. ápr. 13. 12:29
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
155 centis barátnőm kétszer természetes úton szült is 4 kg 60 centis gyereket. Hogy mennyi zsírréteg van rajtad, az meg aztán pláne nem befolyásolja, belül mennyire tudsz kitágulni.
2022. ápr. 13. 12:31
 28/47 anonim ***** válasza:
30%

és ha a nagy természetesség közben beszorul, esetleg oxigénhiányos lesz, vagy vákummal kell kiszedni és seggedig repedsz? az jobb lesz??

annyira unom már ezt a jajjcsászár sztorit...

2022. ápr. 13. 13:43
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
35hetesen meg ne is adja jelet h ki akar bujni.
2022. ápr. 13. 14:36
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Császár előtt megindult szülésre van példa, meg hüvelyi szülésre is van példa programcsászár ellenére.
2022. ápr. 13. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!