Most mi tevő legyek?
Üdv kedves anyukák!
Iszonyat nehéz hetek várnak rám, ugyan is 35 hetes vagyok. A tegnapelőtt voltam vizsgálaton 2 kg és 700 g körül van a picikém.
Én eleve kicsi termetű vagyok, a baba sokat nőtt és szépen fejlődik.
A doki szerint ha nem szülök május 15 ig, akkor császár lesz a vége.
Rendesen május 15 re van datálva a fix 9 hónap, ha onnan túl hordom nem hiszem, hogy képes leszek természetesen szülni.
A doki is ettől fél, 15 előtt, ha nem jön akkor császár.
Iszonyat félek a műtéttől, soha nem voltam megműtve.
Hallottam, hogy a császáros babák nehezen adaptálódnak az első napon, oxigén, légzés stb
Köztetek császároztak meg? Milyen volt, láthatjátok azonnal a babát? Cicire mikor teszik? Hány napot voltatok bent?
Köszönöm előre a válaszokat!
Én nagyon nem így képzeltem el az első szülésem:(
A babám jelét nem adja, hogy hamarosan kint kéne, hogy legyen, még mindig vastag ezt is le akartam írni, de csak most ugrott be.
Azon kívül tényleg egészséges a baba, vér remekül áramlik át, minden pacek.
Egy utolsó előtti vizsgálatra vagyok kiírva, 15 előtt.
Azt mondta addig is nézzem a baba mozgásait, fájások stb
Irt fel bogyókat( gyomorsavra, vashiányra ).
Higgyétek el, hogy én is császár ellenes vagyok, és unatkozok, hogy természetes szülésem legyen.
Én nem vitatkozok vele, hisz orvos, de másodvéleményt is fogok kapni, mert kell menjek vérvizsgálatra a kórházba.
Valaki kérdezte, hogy magán doki, igen az.
Akkor lehet esély, hogy természetes szülésem legyen, igen nekem is ez a probléma a zárt méhszáj és, hogy túl jól és sokáig ellenne még odabent.
Nem tudom mennyire igaz az, hogy első terhesség túlhordás is lehet.
A baba feneke kb a köldököm körül van, ahogyan a doki magyarázta.
Javítás, nem unatkozok hanem imádkozok a 22 nél
Most leginkább az a baj hogy annyira görcsösen elutasítod meg félsz a császártól, hogy problémáid lehetnek ha mégis az lesz. Nagyon meg fogsz zuhanni. Inkább készülj fejben, lélekben hogy az is lehet.
Nekem nem volt nagy babám, nem volt semmi gond. 1 héttel engedtek terminus töltés után (túlhordás 42 hét után van), indítás majd császár lett belőle. Teljesen egészséges kisfiú.
Akkor is lehet császár a vége ha minden tökéletesen rendben. De neked sürgősen rendet kell rakni ezzel kapcsolatban a fejedben
és ha a nagy természetesség közben beszorul, esetleg oxigénhiányos lesz, vagy vákummal kell kiszedni és seggedig repedsz? az jobb lesz??
annyira unom már ezt a jajjcsászár sztorit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!