Most mi tevő legyek?
Üdv kedves anyukák!
Iszonyat nehéz hetek várnak rám, ugyan is 35 hetes vagyok. A tegnapelőtt voltam vizsgálaton 2 kg és 700 g körül van a picikém.
Én eleve kicsi termetű vagyok, a baba sokat nőtt és szépen fejlődik.
A doki szerint ha nem szülök május 15 ig, akkor császár lesz a vége.
Rendesen május 15 re van datálva a fix 9 hónap, ha onnan túl hordom nem hiszem, hogy képes leszek természetesen szülni.
A doki is ettől fél, 15 előtt, ha nem jön akkor császár.
Iszonyat félek a műtéttől, soha nem voltam megműtve.
Hallottam, hogy a császáros babák nehezen adaptálódnak az első napon, oxigén, légzés stb
Köztetek császároztak meg? Milyen volt, láthatjátok azonnal a babát? Cicire mikor teszik? Hány napot voltatok bent?
Köszönöm előre a válaszokat!
Én nagyon nem így képzeltem el az első szülésem:(
Én is azt mondom, hogy így jó a baba ahogy van, én örülök, hogy majdnem 3 kg és szép baba.
Nekem csak kétségeim vannak a császárral kapcsolatban! Leginkább a baba életét féltem. Írtam is nehezen adaptálódik oxigén stb
Teljesen ok nekem a császár is, ha most erre kerül rá a sor, hát legyen, én nem leszek kevésbé anya, ha császárral jön a világra.
Erős kisfickót szeretnék és ami a legfontosabb egészséges legyen!
Kedves Kérdező!
Nem leszek népszerű azzal amit írok,de a szülés lényege, egy ÉP,EGÉSZSÉGES gyerek.Nekünk van a rokonságban,és a baráti körben szülési sérült gyerek,szóval én hajlandó lettem volna bármire,illetve kizárólag az érdekelt,hogy semmi baja ne legyen a gyerekemnek.
A császármetszés egy áldás,így egy csomó gyerek és csomó anya életét(és életminőségét) meg tudják menteni.
És nem a szülés módja okozza hogy a gyerek nem kötődik.Rendesen születtem,én is és a tesóm is,mégsem kötődöm(tesóm sem) anyámhoz,és gyerekként sem kötődtem.
35#
Bizony, bizony. 2 sürgős 1 program császárom volt.
a 2 császárom fenyegető hegszétválás miatt lett, felnyítás után derült ki, hogy mindenem mindennel összenőtt, letapadt, a vastagbelem megcsavarodott. Az dokim szerint fizikai képtelenség, hogy teherbe estem így pco+ir mellett pluszban, és hogy egyáltalán ki tudtam hordani,hogy nem kaptam bélelzáródst és nem haltunk meg mindketten 2 órás műtétem volt.
hát, ti tudjátok, de inkább császár és a fennálló kockázat, hogy nekem fájjon, aki el tudom mondani mi a bajom, hol fáj, mint esetleg a gyerekemnek legyen baja, akár maradandó, életreszóló, oxigénhiány pl. vagy hasonló.
de persze, ti tudjátok, kinek mi a prioritás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!