Miért NEM szülnél otthon?
Ti mit válaszolnátok az állandó győzködésre,miszerint mindenki szempontjából így a legideálisabb...?
Közeli családtagról van szó,sűrűn találkozunk,próbáltam szépen kérni,hogy ejtsük a témát,egész más véleményen vagyunk,de ha egy ideig szóban nem is hozza fel,küldi az írásokat,videókat róla.
Tudom nem kéne foglalkoznom vele,csak már úgy érzem magam,mintha tényleg én lennék a hülye,amiért fel sem merült nálunk az otthonszülés lehetősége.
Mert bármikor adódhat olyan probléma, ami miatt azonnal császár kell.
Én is így jártam apás szülés közben!
Gondolj bele,mi lett volna,ha nincs folyamatosan rajtam a ctg,valamint ha akkora fájások közepette még akkor kell cihelődnöm a kórházba .......
Nem úsztuk volna meg ennyivel.
(Hirtelen lett oxigénhiánya a lányomnak,azonnal toltak a műtőbe).
Valamint. Szüléskor a baba biztonsága az elsődleges. Akinek nem,azt én nem tudom se elfogadni,se megérteni.
Nem akarok senkit megbántani,de így van.
Félnék, hogy nem érünk be időben, ha baj van.
Mert lehet baj.
Nagyon elgondolkodtam rajta egyébként.. de pont a megengedett távolság határán lakunk. Nekem ez így nem biztonságos.
Plusz érv:
Én az orvosokban megbízom ( amúgy nem)
Mondd, hogy szeretnél epiduralis fájdalomcsillapítást, az meg otthonszülésnél nincs.
De amúgy nem hiszem, hogy bárkinek bármi köze van ehhez, egyszerűen ignoráld és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!