Melyik magánkorhazban a legolcsobb a szülés?
Figyelt kérdés
Illetve tényleg megkerdezik, hogy akarok szülni és indok nélkül kerhetek ott császárt?2022. márc. 19. 18:25
31/33 anonim válasza:
30, azért ez se az általános.
De aki egyszer így járt, megértem, ha nem akar újra természetes úton szülni.
Sőt, a magánklinikán én pont azt tapasztaltam, hogy az első gyerekes anyukák is élből a császárt kérik.
Én nem azt akartam, de az én vagyok. Senki nem bánt emoatt senkit, senki nem térítget. Van orvos, aki közismerten nagyon természetes párti, de ha öt egy nő császárrá választja ki, egy szóval nem győzködi.
Nagyon szimpatikus, a Maternity YouTube csatornájara van feltöltve több videó, és az egyikben epp az izgatónő beszél arról, hogy tudatosan amiatt van ugyanolyan árban a kétfajta szülés, hogy ne érhesse őket az a vád, hogy egyiket vagy másikat preferálják. Mert itt a nő van a középpontban és az ő döntése.
32/33 anonim válasza:
Az utolsó mondatodban a lényeg,és ennek mindenhol így kéne lennie.
33/33 anonim válasza:
A Róbert kórház is jó,950.000 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!