Ha nem magánkórházba szülnék hanem sztk, mindenképp muszáj a területileg illetékes kórházba?
Új helyzet elé kerültünk ezzel a törvénnyel h a terhes gondozó nem lehet a szülész . És vagy magánkórház 1 millió vagy területileg illetékes sztk
De a mi területünkhöz tartozó Flor Ferenc borzalmas ahogy kinéz és ahogy rendezve van, egyszerűen sokkot kaptam az egész kórháztól ahogy van…
Semmelweis volt első szülésnél és nem tudom hogy lehetne elérni hogy ott szülhessek újra
Van ebben valakinek tapasztalata?
Vagy hiú ábránd és ha nem tetszik akkor magán , nincs más választás?
Én körzetileg Pesthez tartozok (Jahn Ferenc kórház), de Kecskeméten fogok szülni.
Ott van a magán orvosom, ott szültem az előző fiamat.
Egyébként macerás, nem szívesen fogadnak más körzetből, pláne most, a vírus miatt.. :/
És sztk kórházba fogsz szülni magamorvossal?
Mert így tudom ilyet már nem lehet
Mivel előzőleg én is semmelweisen szültem és a dokim maga szülést tartott ott
De már nincs ilyen .
Igen, programozott császár lesz :)
Így akkorra ír majd ki az orvosom, amikor fixen bent lesz és Ő csinálja majd meg.
Mármint a terhesgondozód?
Nahat
De ez valami kiskapu vagy fű alatt?
Mert nekem is úgy néz ki császár lesz második is vagyis azt szeretnek
Dokim nem tart már szüléseket és azt mondta amúgy se tarthatná terhesgondozómként a szülést mert neki 3 év börtön nekem 1 év…..
Igen, a magán nőgyógyász fogja csinálni, akihez járok terhes gondozásra :)
Annyiba maradtunk, hogy kb a 36. héten együtt elmegyünk a kórház főorvosához, megmondjuk neki, hogy császárt szeretnék, és kiírjuk az időpontot. Nem szoktak vele különösebben foglalkozni, engedélyezni szokták.
Persze, ha kiderül, hogy fogadott orvos vezeti le a szülést, legyen az bármilyen formában munka idején kívül, azért nagyon megütheti sajnos a bokáját :/
Köszönöm a válaszokat szívesen fogadok infokat
Fogalmam sem volt a befogadó nyilatkozatról bár ha az 600 e Ft akkor közeli egy magánkórház szuleszete is…
Terhesgondozasra sztkba járok a dokimhoz, akivel első babával jártam és szültem nála mivel elégedett voltam és 6 perc sétára van az sztk így nem volt kérdés ez a része . Sokkal inkább a szülés
És az a tudat, hogy a Flor Ferenc covid befogadó kórház és a covidos kismamákat is oda viszik az eléggé aggaszt, ráadásul az állapotok amik ott uralkodnak…
6#os, ha jól értem a magán terhesgondozójuk tarthatja legálisan az állami kórházban a szülést ahol ezek az orvosok dolgoznak így a kórház befogadja őket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!