Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik magánkorhazban a...

Melyik magánkorhazban a legolcsobb a szülés?

Figyelt kérdés
Illetve tényleg megkerdezik, hogy akarok szülni és indok nélkül kerhetek ott császárt?

2022. márc. 19. 18:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19, tesómnak meg a magán volt pokol. Nem tudtak mit kezdeni a DIC-kel :(
2022. márc. 20. 09:08
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

"Törvény szerint meg nincs jogod"

Akkor minden magán klinika bűncselekményt követ el? ☺

Inkább nagyon úgy tűnik,hogy csak neked nem tetszik, hogy én így döntöttem és megis tudom oldani. Ezt nem a hozzád hasonlók fogják megmondani,és nem te döntöd el.Lehet rád bármit rád tudnak kényszeríteni államiban más meg ezt nem hagyja és még lehetősége is van rá. Barátkozz meg a gondolattal 😊

2022. márc. 20. 09:14
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Akkor minden magán klinika bűncselekményt követ el?

Az orvos. Nálunk függesztett fel a kamara orvost pár éve ilyenért.

2022. márc. 20. 09:23
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

23-as, micsoda kis jogászpalánta vagy!

Nem, senki nem követ el bűncselekményt emiatt egy magánkórházban. Konkrétan még az oldalukon is szerepel, hogy lehet választani... :D

De ja, biztos akkora hülyék, hogy ezt hirdetik és a recepción külön ember van, aki emiatt várja, hogy mikor töri rájuk az ajtót a TEK.

2022. márc. 20. 09:37
 25/33 anonim ***** válasza:
24%
Biztosan nagyon jó ellátást fogsz kapni ennyi pénzért, nem is kétség, de ez akkor is luxus. Nem bántani szeretnélek, de amikor már eleve a kérdést úgy teszed fel, hogy melyik a legolcsóbb... Akkor nem biztos, hogy a magánkórházban van a legjobb helye annak a pénznek.
2022. márc. 20. 14:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Istenem !!! Hadd döntse már el! Mi az Isten bajotok van,hogy kézzel lábbal leakarjátok beszélni?
2022. márc. 20. 14:52
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akarom lebeszélni, csupán leírtam a véleményem, ne húzd fel magad. Igen, a szülés fontos, de a gyerekvállalás pénzügyi döntésekkel is jár.
2022. márc. 20. 14:58
 28/33 A kérdező kommentje:
Nyilván ha nem férne bele a keretbe, fel sem merülne bennem. De itt már kár magyarázni bármit, úgy látom az irigység amiért nem mindenki teheti ezt meg, bántva vannak azok akik igen. Aki hasznos választ adott, annak továbbra is köszönöm!
2022. márc. 20. 15:41
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt magyaráztam, luxus, de el kell fogadni hogy vannak emberek, akiknek belefér egyszer az életben ennyi luxus.
2022. márc. 20. 15:52
 30/33 anonim ***** válasza:
73%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Mert a természetes szülés egy csoda...

2022. márc. 20. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!