Melyik magánkorhazban a legolcsobb a szülés?
Igen. Apa este hazamegy aludni.
Kovidban nagyjából a szülés után hazamegy aludni.
Tehát pont a lényeg veszik el.
6-os,szerinted! Szerintem meg nem!
A rengeteg szülési károsodott nő,azt hiszem tudna mit mondani ez ügyben,de aki szemellenzős,annak kár bármit is mondani.
Én meg úgy gondolom jogom van eldönteni melyik szülés kockázatait vállalom inkább,és sajnos a Szent természetes szülésnek 5ször annyi kockázata,maradandó károsodása lehet, főképp többedik gyereknél.
Erről ennyit!
"Én ugyan nem pontoztam,de ha valaki sima állami kórházakban megnyeri a VIP szobát akkor kb ugyanezt kapja"
Ha nem szültél soha magánkórházban, miért vagy ebben ennyire biztos?
Ég és föld a különbség.
De már a szüléses kommentnél is látszik, hogy full szemellenzős vagy.
Csak azt nem értem, hogy minek kommentelsz akkor egy magánkórházak felől érdeklődő kérdezőnek? (mert ez csak komment, nem válasz)
16, nyugi.
Ilyen témáknál mindig megjelennek azok, akik nem voltak mèg ilyen intézményben.
És mindig azt a velemenyt hangoztatják, hogy minek, ki lehet bírni az állami kórházban is azt a két napot. Szar, de másnak is ugyanolyan szar.
Ez is lenyomata a magyar társadalomnak. El se lehet képzelni, hogy van, akinek egyáltalán nem mindegy, a gyereke élete hol indul, van férfi, aki azt akarja hogy jó legyen a feleségének abban a két napban is, stb. Hogy van, akinek többre van igénye mint az állami kórház törött csempéje. Aki nyaralni se sátorba jár.
Az szokott lenni még az érv, hogy megtehetném de inkább a gyerekre költöm. Nem lehet elképzelni, hogy nem mindneki olyan rohadt csórón vállal gyereket, hogy ha kifizet 900 ezer forintot, attól a gyereknek még ugyanúgy meg tud venni mindent?
Bocsánat a kifakadását miatt, de ilyen témánál mindig ez van.
17, szülj ott, engem nem zavar, sőt. Van rá igény, jó, hogy van lehetőség is
De ne mondd már, hogy a gyerek miatt. Semmi köze hozzá. Te akarod, hogy a seggedet is kinyalják, te akarsz egyedül lenni luxusban, te akarod, hogy a pasid ott legyen. A gyereknek édesmindegy.
És nem baj, ha neked ez a vágyad. A baj, hogy nem vallod be, azzal jössz, hogy a gyerek...
Nekem a húgom szült magánban. Nincs méhe. Ott is orvosok dolgoznak, akiknek a tudása, hozzáállása nem lesz más attól, hogy több a pénz. Akinek a hozzáállása ettől más, az meg olyan is.
Egyébként ha már így kezd elharapozni a téma, a szülés és a bánásmód miatt szeretnék magánban szülni. Szültem már egy gyereket államiban és pokol volt. Nem azért mert fájt, hanem a személyzet bunkósága miatt. Én ezt megegyszer nem akarom atelni.
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat :)
Én meg úgy gondolom jogom van eldönteni melyik szülés kockázatait vállalom inkább
Törvény szerint meg nincs jogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!