Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik magánkorhazban a...

Melyik magánkorhazban a legolcsobb a szülés?

Figyelt kérdés
Illetve tényleg megkerdezik, hogy akarok szülni és indok nélkül kerhetek ott császárt?

2022. márc. 19. 18:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
Nagyjából ugyanaz. Maternity 1 milla körül van,és igen te dönthetsz. Ennyi pénzért ez a minimum.
2022. márc. 19. 18:26
 2/33 A kérdező kommentje:
Azt látom, hogy 950.000ft az alap szülési csomag. De ez mit tartalmaz vajon? Milyen plusz költséggel kell számolni? Remélem ír valaki aki ezt megvette
2022. márc. 19. 18:31
 3/33 A kérdező kommentje:
Közben megtalaltam a részletes leírást. Hát ez egy álom ha kitudja fizetni az ember.
2022. márc. 19. 18:35
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Decemberben szültem ott, terhes gondozásra nem oda jártam. Valóban monden benne volt, amit a tájékoztató is tartalmaz, 930 ezer volt akkor még, nem voltak rejtett költségek. Nekünk abszolút pozitív élmény volt végig.

Tényleg kérdezik h akarsz e császárt. Én mondjuk természetes szülést választottam, de ez a költségen nem változtat egyik irányba se.

Ha van kérdésed, válaszolok.

2022. márc. 19. 18:43
 5/33 A kérdező kommentje:
Szia! Abban a 2 bent töltött éjszakában az apa is maradhat és kap enni? Benne van árban? Oda is jár az újszülött fotós? Most hirtelen nem jut eszembe a nevük. Előre is köszönöm :)
2022. márc. 19. 18:58
 6/33 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi pénzért ez a minimum.

Szerintem meg az a minimum, hogy az orvosom a szakmai szempontokat fontosabbnak tartja, mint a pénzt. A sectionak ugyanis orvosi indikációi vannak, a kismama óhaja nem ilyen.

2022. márc. 19. 19:04
 7/33 anonim ***** válasza:
88%
Szia. Én ott szültem 7 hónappal ezelőtt. Késő este született meg a kislányunk, így mi 3 éjszakát töltöttünk bent. Nekem minden pénzt megért. Terhesgondozásra is oda jártam. Az ottani orvosomnak köszönhetem, hogy nem végződött ismét koraszüléssel a terhességem. Bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan.
2022. márc. 19. 19:06
 8/33 anonim ***** válasza:
98%

Apa bent van elsőtől utolsó percig.

Ugyanazt az ellátást kapja, naponta ötször hoztak enni. Emellett volt kapszulas kávé és automata a szobában, pótolták ha elfogyott, ugyanígy az ásványvizet. Az ebéd három fogás volt, a vacsora egy, a reggeli bőséges nagyon, a tízórai és az uzsonna meg édesség, pl rétes. Rengeteg volt a kaja. Nem is tudom ki eszik meg ennyit.

A szobában persze csak mi voltunk, baba végig velünk, csak hallásvizsgálatra vitték el, de én oda is mentem vele. A fürdetes, mérés, oltás mind a szobában történt, volt erre kialakított szekrény. Ott mutattak meg a csecsemőápolást is, pelenkázás, öltöztetés. Nem kellett vinni semmit, mindent adtak. Popsitörlő, nekem ruha, babának ruha azonnal tiszta, ha tejes lett, pelenka, luxus kategóriás furdető, nekem betét, melltarto betét, mellszívó, szoptatós párna. Stb. A szoba szállodai színvonal, semmi kórházi hangulat nincs a szülőszobán kívül, de ezt nyilván láttad a kórház honlapján.

Utolsó nap jött fotós, hozott minden kelléket, gyönyörű képeket csinált a babáról.

2022. márc. 19. 19:08
 9/33 anonim ***** válasza:
90%

8 vagyok, ha nem élnénk messze, én is oda jártam volna terhes gondozásra. Nem drágább annyival, mint amennyivel magasabb szakmai színvonala van az egésznek. De macera lett volna minsif felmenni.

30.héten találkoztam a választott orvossal, utána e-mail útján tartottam vele a kapcsolatot. Ha volt kérdésem vagy valami labor leletem született, akkor elküldtem neki, azonnal válaszolt. A szülés meg egy csoda volt nála, végig fogta a kezem. Kértem hogy egy percre se hagyjon egyedül, így is tett, támogatott, lélegzett velem, masszirozott, tartotta a meleg vizes palackot a derekamra, biztatott, dícsért, végig mindent mondott, hogy miért és mi történik éppen.

Szültem magyar állami kórházban, tudom mi a különbség.

2022. márc. 19. 19:13
 10/33 anonim ***** válasza:
97%

Róbert kórház, Duna medical hasonló árszínvonal.

Dr Rose drágább.

Hamarosan nyílik a Medicover szülészet, érdemes utána nézni.

2022. márc. 19. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!