Tényleg olyan kibírhatatlanul fájdalmas a szülés? Nincs el túlozva?
Nem kibírhatatlan, de fáj igen...
A 13 és 16-ot nem tudom hova tenni, 14-15 évesek is szültek már az életben 🙄
Azert mert fáj, valahogy túl kell élni akármilyen fiatal is valaki...
Tényleg, minek,
már ennyi kérdés erről?
Le lehet pontozni, de aki ennyire retteg a szüléstől, hogy napi vagy heti szinten kérdéseket ír ki, az inkább ne is tegye szét a lábát a férjének.
Nem is értem. A fizikai fájdalmat túl lehet élni. Nem gondolom, hogy készen áll az anyaságra a kérdező...
Most tényleg miért kell ez a sok kérdés erről?
Hetente kétszer nézek szét a Gyerekvállalás kategóriában, tuti lesz ilyen kérdés:D
Én 18 évesen szültem (nem, nem így terveztük).
Nyafka vagyok a mai napig, vérvétel előtt már zsibbasztó géllel kenem a kezemet, így megfogadtam, hogy én semmit nem fogok a szülésről olvasgatni, lesz, ami lesz. Mások is kibírták már előttem. Aztán megnéztem egy általam kedvelt és korábban nézett youtuber szüléstörténetét, csak elmesélte, semmi véres akció közbeni jelenet nem volt benne. De ott mondtam hogy én ezt biztosan nem...
Következő héten mentünk a Maternitybe egyeztetni. Ekkor még nagyon az elején voltam, 9.-10. hétnél volt ez. De tudtommal még 30-32. héten is fogadnak. Szóval hajrá. Felesleges ezen ennyit stresszelned magad.
A császár sem volt egy kellemes wellness, de még 5-ször inkább az, minthogy itt szakadjak, ott repedjek, meg olyan szövődményeim legyenek, hogy még szülés után 10 évvel se tudjak futni akár, vagy nevetni úgy, hogy ne pisiljek be.
Hát én nem vállalnám pl.újra,de nekem tényleg olyan szintű fájdalom volt,hogy azt mondtam inkább lőjjenek agyon! Ez a 2.szülés.
Az első csak szimplán kibacottul fájt!
Nyilván nem kibírhatatlan, hiszen azért a legtöbb nő túléli.
De az tény, hogy baromira fáj. Mikor én terhes voltam először, akkor ugye mindenki mondogatta, hogy nagyon fog fájni, meg szörnyű lesz és én ezt el is könyveltem. Na azt a fájdalmat amit akkor elképzeltem még meg kell szorozni 50-nel és kb akkor kapjuk meg a tényleges fájdalmat :D
Sajnos én mindig is beteges voltam, volt már vakbelem, vesekövem, de a szülés sokkal sokkal rosszabb volt ezeknél, pedig magas a fájdalomküszöböm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!