Mi az, ami jobban fáj a vajúdásnál?
Tegnap is feltetted a kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Amúgy meg kb barmi lehet fájdalmasabb a szulesnel, hiszen 1, a szulesrol tudod hogy fájni fog, ergo felkészülsz rá, 2, a fokozódó fájdalmat az ember mindig jobban viseli, mint a hirtelen, 3, lehet fajdalomcsillapitast kerni
Nem állítom, hogy egy migrén jobban fájna nekem, de mikor vajúdtam, határozottan elutasítottam az epit, mert hallottam, hogy erős fejfájást okozhat, én meg azt nagyon rosszul viselem, sokszor semmilyen gyógyszer nem segít, vagy marokszám kapkodom őket és úgy esetleg javul.
Egyébként mikor a babám körmével belekapott a szemembe úgy, hogy felhasította a szaruhártyám, az is rendkívül fájdalmas volt, a vajúdás rövidebb ideig tartott és nem volt ennyire kellemetlen :/
Szerintem ha eltorik egyszerre 20 csontod jobban faj mint a szülés...🤦♀️
Foghuzasom meg nem volt
Baleset volt de megúsztam konnyu serulesekkel
Ami nekem rohadtul fájt (lehet jobban mint a szülés)
Az a felfazasos, vese gorcsoles. Na ott imádkoztam hogy oljenek meg azonnal. Annyira fájt hogy egyszerre hanytam, ment a hasam, görcsölt a vesem es uvoltottem.
Szóval a vesegorcsot mondanám (legalábbis nálam)
5. Jól mondja
Vesegörcs.
És a 2. Jobban fájt nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!