Melyik a jobb vajúdásnál? Az EDA vagy a gáz?
Én nagyon félek az EDA-tól,el sem tudom képzelni azt,hogy a hátamba szúrjanak egy hosszú tűt..és mostanában azon gondolkodom,hogy mi lesz,ha annyira fájni fog a szülés,hogy nem fogom kibírni fádalomcsillapítás nélkül??Mert én így tervezem a szülést.És nem tudom,hogy a gáznak mennyi ideig van hatása?!Nem hiszem,hogy rá tudnám magam szánni az EDA-ra,már csak azért sem,mert egyfolytában az jár a fejemben,hogy mi lesz ha félre szúrnak és ott bénulok le?!Nektek melyik volt jobb?A gáztól másnap tényleg iszonyatosan fáj az ember feje??
35+3 hkm
Én EDA-val szültem,és áldom érte az istent!
Semmi fájdalmat nem éreztem.Amikor beszúrták akkor sem.
Egyáltalán nem fájt,csak egy picit feszít,de fájdalmat
nem éreztem!
A szobatársnőm gázt kapott,hát másnap annyira fájt a feje,hogy alig látott,borzasztóan szenvedett tőle!!
A babával is alig tudott foglalkozni...
Én tuti,hogy a következőt is EDA-val fogom szülni!!
Az meg ,hogy félre szúrnak stb...ha jó szakember végzi,erre esély sincs!!
Akkor én vagyok az egyetlen ellenpélda?
A lányomat gázzal szültem, EDA-t semmiképp nem akartam. Nekem tompította a fájásokat a gáz. Éreztem, de elviselhetőbb volt. Tényleg olyan érzés, mintha be lennél rúgva. :)
Nekem burokrepesztés volt, de tágultam magamtól rendesen, már eleve tágulásos vérzéssel mentem be a kórházba.
A szülésznő ajánlotta a gázt, és nem bántam meg!
A tolófájásoknál már teljesen magamnál voltam, simán ment minden. Szülés után fülig ért a szám, mintha misem történt volna. Ha valaki, én aztán fejfájós vagyok, de másnap nekem semmi bajom nem volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!