Kórházban vajúdásnál bugyi nélkül kell lenni? Vagy mikor kell levenni?
Sokkal jobb, ha semmi nincs rajtad
Szivárog ez az.. stb
Èn lehettem pizsamàban ès alatta bugyiban. Nem mindenhol kell full sztriptìzt nyomni.
1x vizsgàltak mikor felvettek, 1x 4 òra mùlva. Ezutàn pisiltem àgytàlba, mert a wc-ig màr nem bìrtam elmenni, ès akkor màr nem vettem vissza alulra semmit. Mèg 1x vizsgàltak szülès előtt, ès 1x utàna, tehàt nem alap, hogy kb. csak a takarìtò nem màszik belèd.
Pòlò maradt vègig, szoptatàshoz feltoltam. Mikor mentem mosakodni, akkor vettem csak le.
2x szültem. Ahogy a szüleszetre (mar a vajudóba is, pedig ott még nincsenek egyedül) felvettek, ott már le kellett venni. Saját hálóing, illetve takaró volt mind2x rajtam.
Fiammal reggeltől este 7ig a vajudóban voltam, ott jöttek mentek a "szobatársak". Utana kerültem szülőszobára, ott már csak a férjemmel voltunk, 2re szültem meg. Ez alatt vagy 20x tuti megvizsgáltak.
Lányommal egyből szülőszobara kerültem, 3 óra alatt meglett a lányom. Ez a 3 óra alatt 6 orvos jött random be és vizsgált. Tényleg majdnemcsak a takarító néni is, ahogy fentebb írták.
Engem csak az orvos meg a szülésznő vizsgált, de ők többször. Mondjuk így konkrétan nem emlékszem hányszor, de többször is. A végén én olyan sz.rkész voltam, hogy felőlem a takarító is vizsgálhatott volna, már "minden mindegy" állapotban voltam, csak legyen vége a szenvedésnek. Egyébként is, a szülés, mindentől függetlenül még úgy ahogy diszkrét volt, utána a kórházi szobánkba úgy jöttek-mentek az emberek, mintha állatkert lennénk. Szerintem ha nem látta 50 különböző ember a mellem és a pelenkás seggem, akkor egy se.
És nem, azon a ponton, már ez se érdekelt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!