Terhesen milyen fajta bugyit hordtatok? Mi az ajánlott? Tangát lehet hordani olyankor is?
Én tangát nem hordtam volna, mert a terhesség hajlamosít a fertőzésekre, és a tanga addig higiénikus, míg az ember otthon tisztességesen tud tisztálkodni minden vécé után. Ráadásul a székrekedés miatt a második trimeszter végén aranyerem is lett, be is b.szott volna a tanga.
Sima szabású és franciabugyikat hordok/hordtam, ezek kényelmesek. Van valami kismamabugyi is, viszont annak sem éreztem szükségét.
Ugyanúgy tangát.
De azt hordj ami neked kényelmes.
Általában tangát hordtam de volt, hogy a francia bugyi kényelmesebb volt. Mondjuk éjszakára.
Én rendesen tudtam mosakodni, szerintem ott alul mindenki meg tudja magát mosni terhesen is....
Olyat hordj ami neked kényelmes.
"Én rendesen tudtam mosakodni, szerintem ott alul mindenki meg tudja magát mosni terhesen is...."
Ha nekem szólt, nem erre gondoltam, hanem 8-10 órát voltam házon kívül, zuhany/bidé pedig a munkahelyen nem elérhető, a törlőkendőt meg kevésnek éreztem. 1-es voltam
Szerintem nem kell.
Mint írtam, én is tangát hordtam, nekem minden más fazonú bugyi kényelmetlen, persze szülés után kénytelen voltam hagyományosan hordani.
Attól semmilyen fertőzést nem kap senki, mert a bugyi hátsó pántja a farpofák között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!