A keményedés is vajúdásnak számít?
Figyelt kérdés
Egész éjjel keményedtem tompa alhasi fájdalommal keverve.A pici is egyfolytában mozgolódott kivéve mikor bekeményedrem.Most is fenn van szerintem nem is aludt.2014. dec. 19. 05:40
1/3 anonim válasza:
Hát az nem csak felkészülés a szülésre nekem 7-8 hónaposan is sokat keményedett a pocim főleg ha sokat dolgoztam.
3/3 anonim válasza:
Én csak keményedéssel mentem szülni a 37.héten.Sima terhesgondozásra mentem,ahol a dokim megvizsgált.Mondtam hogy keményedek nagyon,de ennyi.Megvizsgált,és közölte,hogy 2,5 ujjnyira nyitva vagyok,ma szülünk :)
Úgyhogy nekem keményedéseim voltak,"fájások" helyett.Mikor rá tettek a gépre,ott a fájások maximumot mutattak,a szülésznő alig hitte el,hogy én ebből nem érzek szinte semmit,csak keményedek.3óra múlva,egészségesen megszületett a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!