A keményedés tulajdonképpen miért rossz?
Figyelt kérdés
10 hét van még hátra szülésig, hegyen lakunk, a gyaloglástól keményedek akkor is ha lassan megyek.2014. dec. 12. 13:57
1/5 anonim válasza:
Nem biztos hogy jól írom, de méhtevékenységre utal, összehúzódásokra, ami meg ugye a szülésnél van. Szóval azért kell pihenni és nem megeröltetni magad. Szóval inkább még kevesebbet gyalogolj, a te illetve a ti érdeketek.
2/5 A kérdező kommentje:
Ált. autóval megyek, de gondoltam szép az idő, és jót tesz a mozgás is, köszönöm a választ. Mondjuk nem kellene még beindulnia, csak nem éreztem megerőltetőnek a lassú gyaloglást, ha otthon pörgök akkor nem keményedek.
2014. dec. 12. 14:04
3/5 anonim válasza:
Engem is érdekelnének a válaszok.Nekem is 10 hét van vissza,de akkor is keményedik a hasam,ha a gyerekeket oviba viszem,pedig az út kényelmes sétával max 10 perc teljesen sík terepen.Szedem a magnéziumot,3x1-et.
4/5 anonim válasza:
az 1-es jól írta. a méhfal keményedik meg, ami idejekorán elindíthatja a szülést. 3-as! 3x2-re kéne emelned a magnéziumodat, amíg a keményedés el nem múlik. én is rengetegszer keményedtem, már fenyegetett az orvosom is, hogy befektet, de végül találtam egy olyan magnézium készítményt, ami után már nem keményedtem. (megnesi citrici)
5/5 anonim válasza:
Köszi 4- es.A por magnéziumot szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!