Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Örültek a császárnak?

Örültek a császárnak?

Figyelt kérdés
Én mindig is rettegtem a hüvelyi szüléstől. Szinte minden nap sírtam, ahogy közeledett a vége. Egyik nap mentem ultrahangra, ahol közölték, hogy császár lesz, mert farfekvéses lett. El nem tudom mondani mennyire boldog, felszabad voltam abban a pillanatban. Nagyon szerencsésnek érzem magam.

2022. márc. 4. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
0%
Hat en mikor elmeseltem ismeroseimnek,hogy jo elmeny volt a term.szules,gyors,kevesbe fajt,mint gondoltam,utana is jo volt stb,ok egybol jottek azzal,hogy hulye vagyok,csaszar jobb. En nem mondtam senkinek sem,hogy szuljon inkabb siman,egyszeruen csak elmeseltuk egymasnak a szules elmenyunket. Szoval nem kell felteni a csaszarosokat sem ;)
2022. márc. 8. 08:54
 62/62 anonim ***** válasza:
74%
hát én kb 8-10 éves olvasom a gyakorit, de esküszöm, ilyenre nem emlékszem, hogy olvastam volna. Pedig aztán van kultúra itt is..
2022. márc. 8. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!