Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Örültek a császárnak?

Örültek a császárnak?

Figyelt kérdés
Én mindig is rettegtem a hüvelyi szüléstől. Szinte minden nap sírtam, ahogy közeledett a vége. Egyik nap mentem ultrahangra, ahol közölték, hogy császár lesz, mert farfekvéses lett. El nem tudom mondani mennyire boldog, felszabad voltam abban a pillanatban. Nagyon szerencsésnek érzem magam.

2022. márc. 4. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
28%

Nekem meg olyan ismerősöm van, aki császárral szült oxigénhiányos babát. Meszes lepénnyel bent volt a kórházban, kvázi halott volt a babája, amikor sürgősségi császárra tolták be. Ellenben olyan egy sincs, aki természetes úton született és oxigénhiányos. :) Nem hiszem hogy az a mérvadó, hogy kinek a környezetében mi van. De látom itt csak az a jó válasz, akik abszolút császár pártiak, így elengedem. Lehet lepontozni. Ismét. :)

Az 50-es bullshitet meg hagyjuk már a mai világban amikor kb. a természetes, háborítatlan szülés mindenekfelett kezd visszajönni a legtöbb kórházba. Biztos tesznek róla, hogy jó sz*r érzés legyen, hogy soha többé ne vállald be. Direkt, már csak azért is vágnak, ha kell, ha nem. :)

2022. márc. 6. 16:12
 52/62 A kérdező kommentje:
Hát ha hiszed, ha nem, nálunk a kórházban az első és második gyerekkel alapból vágnak. Ezt mondták a kórházban is meg a védőnő is. Nem én találtam ki
2022. márc. 6. 16:35
 53/62 anonim ***** válasza:
89%

51, olvasd mar vissza mit irtal, " meszes lepennyel , kvazi halott baba " akkor mi a jo fene koze van a csaszarhoz, hogy oxigenhianyos ? 🤦🏻‍♀️ 🙄

Latom sok eszt neked sem osztottak.

2022. márc. 6. 16:47
 54/62 anonim ***** válasza:
86%
"Meszes lepénnyel bent volt a kórházban, kvázi halott volt a babája, amikor sürgősségi császárra tolták be. " oké, a szinteden nem tudlak legyőzni, hagyjuk is...
2022. márc. 6. 17:33
 55/62 anonim ***** válasza:
85%
Kvázi halott babát nehéz egészségesen a világra hozni bármelyik szülés formával is..Sajnálom szegényt ha tényleg így járt,de most hatalmas nagy f*szságot mondtál.Oxigénhiánnyal születni nem feltétlenül az fog akinek bármi baja van a terhesség alatt vagy a szülést megelőzően.Az szülés alatti komplikáció eredménye,vagy ha nem sír fel időben a kicsi.:D
2022. márc. 6. 17:45
 56/62 anonim ***** válasza:
31%
A természet valamiért így találta ki... Nekem ez a véleményem. Másnak lehet más, de gusztustalan ahogy emberek képesek egymásnak esni és hülyeségekkel győzködni egymást. További sok sikert ehhez. :)
2022. márc. 6. 19:49
 57/62 anonim ***** válasza:
19%
Persze ,hogy a természetes a jobb, csak a nők gyávák szülni és azzal takaróznak ,hogy nem akarnak oxigénhiányos gyereket. Amúgy jól szórakozok itt a veszekedő komnenteken. 😄
2022. márc. 6. 20:07
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy szül ahogy tud/akar.Semmilyen joga bele ugatni egy szukának se a másik dolgába,leszokni érte végleg semmi alapja.

Ha bármi rossz döntést hoztál,bármit elrontottál te viseled a következményeit,nem pedig más.Természetes vagy nem természetes (ma már ez is teljesen természetes,rutin műtét..) úton,de világra hozol valamit.Ez a lényeg.

Na meg az,hogy jó élményed maradjon vele,és amit a világra hozol az is egészségesen,probléma mentesen bújhasson ki -onnan ahonnan sikerül neki-.

Akinek annyi nem elég,hogy a gyereke egészséges és rendben van annak meg úgysem a gyereke az első,le is írja magát a másikkal szembeni rossz indulata mellett anyaként is..

2022. márc. 6. 20:25
 59/62 anonim ***** válasza:
85%

58, teljes mértékben egyetértek. Nem nagyon van olyan császáros, aki győzködi a másikat, hogy kérjen császárt, ha kérdezik, elmondjuk, hogy nekünk miért volt jobb aztán kész.

Ellenben fordítva, máglyán égetnek, ha nem isteníted a hüvelyi szülést..

57. jó szórakozást. ez is mutatja az értelmi szintedet, innentől kezdve meg pont az a réteg vagy, akinek a véleményével nem érdemes foglalkozni. puszi :)

2022. márc. 7. 13:33
 60/62 anonim ***** válasza:
14%
Puszi 😁
2022. márc. 7. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!