Császárnál varrtak vagy kapcsoztak? Melyik lehetőség a jobb szerintetek?
Engem varrtak, nem felszívódó varrattal, de nem volt semmi gond.
2,5 éves a kisfiam, már alig látszik valami a hegből.
Mivel első gyermek, kapcsozással nincs tapasztalatom, de ha választani lehet valamiért inkább a varrást választanám legközelebb is.
Varrtak, felszívódóval.
Az első fél év után már alig látszott, a második 9 hónapja volt, ez is nagyon szép lesz szerintem, már csak egy nagyon vékony fehér csík.
Anyukámat kapcsozták - igaz régen - ő arra panaszkodott, hogy borzasztóan húzódott és fájt a sebe, ahogy elkezdett a szövet összegyógyulni a második harmadik napon. Viszont varratnál (nekem varrat szedősen volt) igaz hogy van szintén egy diszkomfort érzés, de együtt lehet vele élni, nem mondanám hogy fájdalmas lett volna. Elvoltam vele.
Az a fontos hogy mindkét esetben tanulj meg hasizom nélkül mozogni, a karjaidra és a lábadra helyezd a súlyt ha fel akarsz ülni, támaszkodni, csúszni bármi. Úgy kevesebb az esély arra, hogy rossz behatás éri a területet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!