Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél, császárnál ha...

Szülésnél, császárnál ha 180-200as pulzust produkál az ember mivel viszik lejjebb?

Figyelt kérdés

Tudom ez elég furcsa kérdés lehet. Nem vagyok jártas a témában.

A helyzet az hogy elég stresszelős típus vagyok akinek nyugalmi állapotban is 90-100 körüli a pulzusa (olyankor tényleg nyugidt vagyok és nem tudják mitől lehet ilyen “magas”)úgy hogy szedek rá betalocot… sajnos pont orvosoknál lesz mégrosszabb a helyzet amikor màr itthon azon stresszelek hogy nagyon rossz értékeim lesznek pulzus illetve vérnyomás terén. Elkezdtem most ilyen terápiát amivel segíthetnék ezeket leküzdeni viszont nekem elég nagy félelmem van attól hogy ha eljön a szülés ideje bepánikolok és katasztrófàlis értéket produkálok hiszen védőnőnél is 150 volt legutóbb a pulzusom… igazából az érdekelne hogy szülésnél akár császárnál le tudják ilyen esetekben vinni a pulzust vagy esetleg erre van e valami megoldás ami megnyugtathatna? Persze inkább a baba miatt aggódom.

Mindenkép beszélek erről majd az orvosommal is csak érdekelne hátha más is hasonló helyzetben volt már és tud valamit mondani nekem

Köszönöm a válaszokat előre is

2021. nov. 5. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pontosan ez történt és le tudták vinni gyógyszerrel, nem biztos, hogy az idegességtől ment fel nekem, de azt mondták ezt most már muszáj gyógyszerrel levinni, nem volt gond.
2021. nov. 5. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnàlom de örülök,hogy nem volt belőle probléma!😊
2021. nov. 5. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt is császároztak

Vny 262/175 volt a pulzusom pedig 190.

Puffal próbálták előtte levinni a vny-t a pulzust pedig vmi gyógyszerrel, de csak menr felfelé mindkettő:( így megcsászároztak 34. héten

2021. nov. 5. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszerrel. Húgom kapott valamit. Mikor kitolták, nem ismerte meg anyunkat, meg mondott vicceseket :). Azóta is emlegetjük. Neki nagyon elszállt a vérnyomása.
2021. nov. 5. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
És neki is császár volt. Nem emiatt. 4es válaszoló vagyok.
2021. nov. 5. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pánikroham-kezdeményem volt, nem sok kellett hozzá… a nyelvem alá fújtak valamit, attól jobb lett.
2021. nov. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!