Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarbol mennyi ido mig...

Csaszarbol mennyi ido mig kigyogyul az ember? Hany nap kb mig konnyebb lessz a mozgas? Tegnap csaszaroztak

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 06:49
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Kigyógyulni nem fogsz belőle, mert nem betegség. A felépülés meg egyéni. Nek3m a műtét után másnap már csak kicsit kellemetlen érzés volt a vágás helyén, de mozogni már simán tudtam. 3 nappal később már a világon semmi problémám nem volt.
2021. aug. 19. 06:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél (2-3 nap után) 2 hétig csak a felkeléssel és a lefekvéssel volt gondom. Ha már elindultam akkor minden nagyon jól ment viszont hónapokkal később is volt egy kellemetlen csípő, égő érzés az egyik oldalon. A második után másnap azt mondta a nővérke, hogy "úgy ugrálok le-föl az ágyon, hogy senki el nem hinné, hogy előző nap műtöttek". Nekem az elsőhöz képest az gyerekjáték volt. Azóta sem fájt a heg egyszer sem.
2021. aug. 19. 06:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

3 császár. Mindháromból másképp gyógyultam, változó idő hosszúság alatt.

A lényeg, hogy ne hagyd el magad. Ne terheld túl magad, de mozogj.

2021. aug. 19. 07:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én császár másnapjától míg haza nem értünk ötször, hatszor elsétáltam a folyosó végéig meg vissza. Csütörtök késő délután császároztak, péntek reggel állítottak fel. Hétfő délután jöttünk haza, másnap már főztem és porszívóztam. De ez én vagyok. Próbálj meg kicsit sétálni naponta többször.
2021. aug. 19. 07:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden nappal könnyebb lesz, csak ne hagyd el magad, minél többet mozogj. Nekem csak a felkelés és a lefekvés fájt, ha elindultam és bemelegedtem már jó volt, 2-3 hét múlva pedig olyan volt, mintha mi sem történt volna.
2021. aug. 19. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Császárja válogatja.

Nekem 2 nap volt, másnak 4 hét.

Függ sok mindentől, legfőképp attól, hogy begyullad-e.

2021. aug. 19. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentől függ,mikor császároztak, heged és hasad hogy birta. sétálj meg ha van erőd mozogj ne hagyad el magad.aki erőtlen megm inden,nehéz lesz
2021. aug. 19. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Már aznap este jöttem- mentem. Feülésnél volt kicsit kellemetlen.
2021. aug. 19. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Barátnőmet pár hete császározták. Ugyanakkor jöhetett haza, mint aki természetesen szült, nem tartották bent tovább. Igaz neki programcsászár volt és nem volt semmi komplikáció. Mire hazaért, tehát 3-4 nappal császár után már teljesen el tudta magát és a babát is látni, csak bizonyos mozdulatokra fájt már ekkor.

Ne hagyd el magad, próbálj mozogni minél többet, még ha egyelőre csak kicsit megy.

2021. aug. 21. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mi is 3nap utan johettunk haza :)

Eszem agaba nincs elhagyni magam meg nehez a mozgas felkeles lefekves de naprol nApra jobb :)

2021. aug. 22. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!