Ha nem fordul be a babátok, vállalnátok?
Figyelt kérdés
Megpróbálkoznátok a külső fordítással, vagy beletörődnétek a császárba?2022. márc. 3. 20:45
41/45 anonim válasza:
Nálunk ezt nem csinálja meg bárhol, bárki. Magánkórházban és nem olcsón van hozzáértő doki, ha jól emlèkszem, dr. Siklós Pál. Én bevállaltam volna, ha faros a baba, alaposan körüljártam a témát és közel sem olyan ördögtől való, ahogyan itt ezt a többség beállítja.
43/45 anonim válasza:
Az előző vagyok.
Nem volt farfekvéses babám, de itt az anyuka elmeséli az ő tapasztalatát, talán segít dönteni.
44/45 anonim válasza:
Egy barátnőm próbálkozott vele. Egyrészről jó hogy megtette mert így aztán nincs benne hiányérzet, ő tényleg mindent megtett azért hogy természetes úton szülhessen.
Másrészről viszont azt mondja hogy élete legnagyobb hibája volt, szóval ő biztos azt felelné, hogy ne csináld, hanem fogadd el a császárt.
45/45 A kérdező kommentje:
Miért volt élete legnagyobb hibája?
2022. márc. 9. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!